Ekskluzivno: Objavljujemo dokumente koji dokazuju da HDZ nije želio maknuti ‘prljave kadrove’ SDP-e sa Carine!

0
7011
DRAGOSAVAC O NEPRAVILNOSTIMA U CARINSKOJ UPRAVI
Kako je na ovom portalu sada već u više navrata započeto iznošenje podataka o nezakonitostima u Carinskoj upravi, priču nadopunjujemo i s e-mailom umirovljenog carinskog službenika koji je poslao svima u carini prije umirovljenja ukazavši svima na primjere kriminala i korupcije u Carinskoj upravi.
Nikada nije provedena istraga niti je išta poduzeto, odnosno sve je zataškano od strane rukovodećih službenika i samog ravnatelja Carinske uprave Hrvoja Čovića te njegovih pomoćnika kojem se Mirko Dragosavac osobno obratio.
Hrvoje Čović kada je od HDZ-a imenovan ravnateljem umjesto da je počistio SDP-ove prljave kadrove i poslove, isti ih je zaštitio i sačuvao od progona i ponovno ih postavio na još veća rukovodeća mjesta za svoje najbliže suradnike i s njima se umrežio te nastavio postupati po starom.
OGORČEN NEPODUZIMANJEM I IGNORIRANJEM RUKOVODEĆIH SLUŽBENIKA U CARINSKOJ UPRAVI DUGI NIZ GODINA UMIROVLJENI CARINSKI SLUŽBENIK MIRKO DRAGOSAVAC JE PRIJE ODLASKA U MIROVINU PUTEM E-MAILA SVIMA U CARINSKOJ UPRAVI DOSTAVIO PRIMJERE SUKOBA INTERESA, KRIMINALA I KORUPCIJE U CARINSKOJ UPRAVI, NA KOJE GODINAMA NITKO NIJE REAGIRAO A POGOTOVO SU SE OGLUŠILE NOVE HDZ-SDP STRUKTURE.
U cijelosti objavljujemo autentični tekst e-maila koji je vlastoručno napisao i potpisao carinski službenik sada u mirovini Mirko Dragosavac i poslao ga svima u carini.
Nastavlja se…….
HOP