Pučka pavobraniteljica napala tzv. ustašizaciju, a četnici ruše spomenike braniteljima i prijete silovanjem djevočice (8)!

0
11209

“Simboli i parole država tzv. Sila osovine ispisani su ili iscrtani na autobusnim stajalištima, zidovima zgrada, stadionima, plakatima, ali i na spomenicima NOB-a. Diljem Hrvatske nailazi se na kukaste križeve i ustaško “U”, pozdrav “Za dom spremni” i njegovu skraćenicu “ZDS” te kukaste križeve. Ova se obilježja ističu i uz komentare na internetskim portalima i na društvenim mrežama koji vrijeđaju i ponižavaju pa i potiču na mržnju prema Romima, Srbima, Židovima i drugima”, navodi pučka pravobraniteljica Lora Vidović.

Zanimljivo da četnički simboli nisu problem.Problem po ovoj ženi je i Leljakova knjiga bazirana na dokumentima o Jasenovcu. Radi li ova žena za srpske laži? Što se ovdje događa?

U Borovom selu Srbi su masakrirali Hrvate a onda i oskrnavili spomenik. Pupovac  preko srpskih Novosti širi godinama mržnju.

novosti naslovnicaNOVOSTI

– Nije mi jasno što ta žena govori . Meni su ekstremni Srbi prijetili silovanjem kćeri od 8 godina! Što je ona učinila? Djeca mi dobiju batine  u školi od srpske djece ili na ulici, a institucije ne rade svoj posao. Nek se srami!

Ima svu dokumentaciju o mome slučaju. Osuđeni četnik se žalio na presudu i od svega za sada ništa! I nastavio mi je dalje prijetiti! Ona isto šuti!

Ja sam pravoslavac ali nisam četnik pa nemam zaštitu. Bolje bi joj bilo da počne raditi svoj posao! Ja sa Hrvatima nemam problema, niti sa Česima, niti Mađarima. Probleme rade Srbi. Na terenu bivše Jugoslavije. I svi im se ulaguju, pa će to završiti kao i 1991. godine…-rezigniran je ponašanjem pučke braniteljice stanovnik općine Gvozd.

 

HOP