Podivljala Vučićeva razbojnička banda državnih pljačkaša i ubojica na ivici potpunog ratnog ludila

0
4848
Podivljala Vučićeva razbojnička banda državnih pljačkaša i ubojica na ivici potpunoga ludila

Penis on show at Russian Sex Museum A collection of wacky exhibits at Russia's first sex and erotica museum, in the city of St. Petersburg. The permanent exhibition hosts a variety of sculptures, and paintings -- but the main attraction is Grigory Rasputin's 30 centimetre penis, preserved in a jar. Founder Igor Knyazkin says of his prized possession, ìHaving this exhibit, we can stop envying America, where Napoleon Bonaparteís reproductive organ is now kept. Ö Napoleonís penis is but a small îpodì it cannot stand comparison to our organ of 30 centimetersÖî **Not Available for Publication in Russia** Mandatory Credit : WENN.com

Poludjela je i podivljala Srbija. Na naslovnici “Kurira” poručuje Vučić Albancima da su prešli crveno svjetlo i da nema natrag. Znači, Srbadija bi se igrala ratnih igara na Kosovu kao 1999. U svim ostalim tiskovinama na prvim stranama dominiraju ratnohuškaški naslovi u svezi krize na relaciji Srbija – Kosovo, nakon što im je Ramush Haradinaj spustio rampu ekonomskim mjerama. Tu su njegovu odluku Srbi medijski jedva dočekali kao light motiv da obznane srpskome narodu da je Srbiji objavljen rat!?
vulin2
Prošloga tjedna u Lazarevcu, općini u široj beogradskoj disperziji, ravnateljica knjižnice, stanovita Jasmina Ivanković zabranila je po naputku srpske fašističke i nacističke vlasti izložbu karikatura na kojima karikaturisti Predrag Koraksić Corax i Dušan Petričić karikiraju likove Vučićevih ministara Vladimira Orlića i Nikole Selakovića. Na karikaturi Hitler i Goebbels drže u naručju dvije bebe u obličju Orlića i Selakovića, a bebe piju flaširano mlijeko. Sam se Vučić istodobno prepoznao u karikaturi, te je izložba zabranjena, kao i propratni govor uzvanika na skupu, koji su dolazili iz redova oporbene Demokratske stranke. U Aleksincu na jugoistoku Srbije bez ikakvog stvarnog povoda skinuta je s repertoara kazališna predstava u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Sergej Trifunović. U međuvremenu, njemu je organizirano i montirano političko suđenje radi njegovih tobožnjih malverzacija glede njegove fondacije za skrbi o ugroženoj i bolesnoj djeci. U znak protesta i solidarnosti s glumcem Trifunovićem, istoga dana je scenarist i dramski pisac Siniša Kovačević demonstrativno organizatorima filmskoga festivala u Aleksincu vratio nagradu za životno djelo, što su mu je uručili lani. Borislav, poznatiji kao Borko Stefenović, lider pokreta “Ljevica”, a koja djeluje u sklopu koalicije SZS ( savez za Srbiju ), brutalno je pretučen, a od svih dnevnih listova u Beogradu samo je “Danas” u lijevome kutu pročelja naslovnice donio sliku i konkretan i za Vučića jasan i glasan osuđujući naslov uz izravnu poruku: “Krv na Vučićevu obrazu.”
vule
Danas je oporbeni SZS održao u povodu toga skandaloznog napada i pokušaja ubojstva i konferenciju za novinstvo, na kojoj su otvoreno prozvali i imenovali Vučića kao čovjeka koji je naručitelj žestokog fizičkog nasrtaja na Stefanovića i još dvojicu njegovih stranačkih kolega Bojana Jovanovića i Marka Dimića. Vučićevi SNS batinaši su navodno uhićeni, ali to je uobičajeni igrokaz za zavaravanje domaće i inozemne publike. Prvom prigodom, nedvojbeno je, svi uhićeni SNS jurišnici bit će ponovno u akciji, čim Vučić skrene pozornost na izazivanje novih skandala bilo u Srbiji, bilo u inozemstvu.
ana-brnabic
U Kragujevcu u srcu šumadijskopomoravske države, organizirane razbojničke bande godinama surovo i nekažnjeno haraju gradom. Kako javlja beogradski portal istraživačkog novinarstva Ricochetspecial.com, prije dva tjedna u kafiću “Volpi” desetorica huligana su u uzajamnom obračunu s jednim pripadnikom suprotne i konkurentske mafije, izvjesnim boksačem Jovicom Lešnjakom izveli krvavi pir.
vojo na krmači
Desetorica su navalila na njega jednoga usred kavane i pred gomilom svjedoka sjekli mu noge i gulili kožu. Kad su ga napadači iskasapili flašama i nožem i pokidali mu nerve i tetive, te nije mogao uz obilno krvarenje hodati, pa je nekako dopuzao do ulice i uspio pronaći spas bijegom u gradsku bolnicu, interventna policija je došla i uhitila napadače. Radilo se o sukobu dvije od mnogih gradskih bandi, koje su u Kragujevcu, kao i drugdje u Srbiji, iznad i izvan zakona, jer se sve kaznene prijave protiv njih nakon nagodbe s policijom, tužiteljstvom i sudom automatski brišu iz evidencije i oni nastvaljaju svoje kriminalne aktivnosti.
seselj
U opisanome slučaju radilo se o tučnjavi i krvoproliću na relaciji dva mafijaška klana, budući je i teško povrijeđeni boksač Jovica Lešnjak, žrtva napada desetorice sam poznat policiji po istim aktivnostima i s rođenim bratom drži kafić “Astor” u naselju Aerodrom u Kragujevcu. Vjerojatno je upravo iz tih razloga Lešnjak nakon što su ga kriminalci iz njemu suprotstavljenoga klana, pokušali likvidirati, na upite policije i davanju iskaza na golemu većinu pitanja odgovarao šutnjom.I tako je i potpisao šturi policijski izvid. No, ta je epizoda krvavoga razračunavanja dvije bande i pokušaj likvidacije na javnome mjestu boksača Jovice Lešnjaka ( 24 godine ), ipak izazvala malu buru, makar buru u šalici vode, u policiji u Kragujevcu. Nakon što su dvojica glavnih vinovnika napada na Lešnjaka, a to su dva rođena brata Božidar ( 30 godina )  i Marko ( 31 godina ) Božović, privedeni, dok su preostali napadači u bijegu, u policiji je došlo do pobune i razdora na dvije struje.
nikolić
Grupa koja je u dosluhu s režimom u gradu u kojem vedri i oblači kao grado – kradonačelnik Radomir Nikolić, stariji sin Tomislava Nikolića, željela je i dalje u sprezi s pravosuđem zataškati i ovaj spomenuti slučaj kao i bezbroj prethodnih i sličnih u tome gradu. Druga skupina policajaca samoinicijativno je odlučila postupati po pravilima policijske službe i početi poštivati zakon, raskidom braka policije i mafije u Kragujevcu. i tako je taj slučaj nakon niza sličnih nekažnjenih zlodjela u Kragujevcu, ipak, procesuiran. Također, treća skupina policajaca, revoltirana dugogodišnjom suradnjom čelnika policije u tome gradu, a i šire u cijeloj Srbiji, s mafijom i organiziranim kriminalom, bacila je policijske značke i dala otkaz u službi. Kako prenose neovisni beogradski new portali Komentator.rs, Uzbuna.rs i Gerila.rs val policijskih otkaza iz istih razloga šurovanja policije s mafijom se nastavlja.
vučić
Očito je kod nekih Srba progovorio prigovor savjesti. Nastavili se tako osipanjem policijskoga kadra, a s obzirom da svaka tiranija nalik Vučićevoj počiva na temeljima do smrti odane i vjerne policije, to bi mogao biti signal Vučiću i cijeloj njegovoj bandi razbojnika na vlasti u Srbiji da im je odzvonilo i da će uskoro u zatvoru saditi krumpir i ciklu.Tu zasluženu sudbinu Vučić, Dačić, Vulin, Brnabić, Šešelj i ostale spodobe mogu izbjeći jedino emigracijom iz zemlje. I to im je jedina izlazna varijanta u konačnici, budući ne mogu emigrirati toliko duboko ni u najdublju mišju rupu crne zemlje kako bi pobjegli od suda narodnoga gnijeva. Toliko su zla nanijeli posvuda da ih i crna utroba zemlje ne bi mogla držati.
Dragan Ilić iz Beograda za HOP