U Hrvatskoj Hrvati su ovce za klanje i pljačku, medijski se slave zločinci koji su napravili genocid nad Hrvatima!

0
16947

igorPrema ponašanju našeg pravosuđa, policije i vlade mi smo očito jeftina skupina ovaca za klanje i živimo u zemlji koju svi oni koriste za enormnu pljačku. Kome se ne sviđa takva uloga završi u zatvoru jer mu oni prikrpe nekakav šovinizam ili ga otjeraju poreznom politikom u svijet. To su naravno moderne karakteristike genocida. 

sumarska-kuca-pozar-3

Svoju sposobnost da osiguraju sigurnu zemlju pokazali su vladajući  kroz silan broj ilegalaca koji tutnje po našim njivama, provaljuju u naše prazne kuće, a neke su i zapalili. Za to vrijeme mediji, pučka pravobraniteljica, vlada jasno šire mržnju prema Hrvatima, a na čelu tog pokreta je Milorad Pupovac i teroristička stranka SDSS.

FB_IMG_1542743942493

šoš

cetnici

cetnici mališani

četnikuša

u cemernici kod vrginmosta slavi bozic

Iz svega je vidljivo da Srbi slobodno mogu provocirati, divljati, tuči čak i maloljetnike, prijetiti silovanjem malom djetetu (8) bez ikakvih posljedica. Mržnja prema Hrvatima i njihovim svetinjama je dozvoljena.

Matija Babić, osuđeni kriminalac iz Indeksa nazvao je sveca Leopolda Madića sušenom govedinom. Nije li to širenje mržnje M. Bajiću?

bajić

M. Bajić i Pupovac svaki dan zajedno na kavi.

 

novost

Kada Novosti šire mržnju i huškaju Srbe u ovoj državi ne smijete zapaliti te Novosti! Odmah skače Jelenić sa svojim DORH-om i traži pritvor zbog širenja mržnje prema Srbima! received_168599864065823

Ne plaćamo te mi Jeleniću da nas radiš budalama, ti si samo državni službenik, pa se više otrijezni! Ovo što radi DORH je klasično širenje četništva i srpskog šovinizma. A sve pod patronatom vlade.

Sa D. Kelemincem srpske Novosti je palio i bivši novinar Tanjuga srpske nacionalnosti koji je jasno rekao da one šire mržnju! To mediji nisu prenijeli, znači bave se zlouporabom! Lažiraju! DORH na čelu sa Jelenićem nije podnio prijavu protiv ex novinara Tanjuga, što znači da Srbi mogu što Hrvati ne mogu. A to je šovinzam Jeleniću.

IMG-4ea3ce5677e82391d29af26d791c2254-V

Ovo je Srbin napravio na svojoj kući u Slavskom polju. Čovjek provocira, krši vaše norme, ali policija ne poduzima apsolutno ništa, jer protiv Srba se ne smije ništa poduzeti, to je odmah širenje ustaštva, ‘U’ na kući Srbin smije napisati. Ovaj  pak može u maniri srpskih laži izmisliti da su mu to Hrvati napravili?!

 

 

Po čemu su Srbi zaslužili ovaj status nedodirljivosti?

vukovar-222

Jesu  li nas ovim zadužili?

Vukovar2

Ili možda ovime?

bacin1

Ili ovime Jeleniću? Ili ovime Plenkoviću? Ili ovime Vidovićka? Gdje su zločinci, tko ih sudi? Nitko! To u prijevodu znači klati Hrvate ne nosi nikakve posljedice! Rušiti im domove ne znači ništa! Ali je bitno ih prozivati zbog pozdrava Za dom spremni! Sramotno!

Nije mi jasno niti čime su nas šepavi maršal i njegovi genocidni partizani zadužili?

huda

Jel ovime Plenkoviću? U koliko takvih jama su partizani bacili žene, djecu, klali, ubijali, a prije toga silovali? Tu gamad trebamo slaviti?

 

Drugim riječima mi štitimo sve one koji kolju, siluju, masakriraju Hrvate. A kada Hrvati dolaze na takva mjesta strašnih zločina, treba ih progoniti. Na Bleiburgu ili Vukovaru. Ocrniti. Nazvati ustašama, fašistima, kako bi nas u nekom slijedećem ratu sve redom poklali. I na taj način prikriti zlodjela. Plenkoviću vi slavite koljače!

matija babić

received_691936967854472jutarnji

babic-troprstic-01

Ovakve medije vi štitite? Ovaj vam je mjerilo vrijednosti?

Ukida se visa Jakovu Sedlaru, Velimiru Bujancu koji su napravili filmove o strašnim pokoljima Hrvata. Koga vi štitite? Koljače? Ne smiju te pokolje vidjeti Hrvati u Australiji? Tko skriva i premješta grobnice sa Ovčare Plenkoviću? Prije dvije godine sam objavio članak o drugoj grobnici. Za nju su znale i naše službe. Što se skriva? Zašto nema suđenja Srbima za zločine po Hrvatskoj? Umjesto suđenja teroristička stranka SDSS vodi državu?! U Vrginmostu godinama je bio na vlasti srpski terorist, a gdje su ostali…

A kako je počelo? Srbi su nas počeli pljačkati 1918. godine:

“Novčarstvo u hrvatskim krajevima činilo je 55% novčarstva čitave stare Jugoslavije, dakle više od polovice u cijeloj državi, a samo u Zagrebu 47%.
Primjerice, Zagreb je imao udio u robnom prometu 31%, a u putničkom 24%, dok je Beograd imao robni promet u visini od samo 15%, isto kao i putnički (samo 15%).
80% vanjske trgovine nalazilo se u hrvatskim krajevima i zemljama. Zagreb je uvozio 24%, a izvozio 40%, dok je Beograd uvozio 15% a izvozio tek 7% od sveukupnog uvoza i izvoza stare Jugoslavije. Izvoz iz Hrvatske i inih prečanskih (nesrpskih) krajeva iznosio je 78% od jugoslavenskog totala, dok je iz Srbije, Makedonije, Kosova i Crne Gore iznosio tek 22%.
Priliv iseljeničkog novca iznosio je ogromnu svotu; u razdoblju od 1919. do 1940. čak 12 milijardi zlatnih dinara, ili u naturalnim prikazima 12 milijuna učiteljskih plaća, ili pak, još slikovitije 12 milijuna volova. Preko 65% su poslali hrvatski iseljenici (8 milijardi zlatnih dinara). U doba gospodarske krize u SAD, hrvatski su iseljenici poslali milijardu i 200 milijuna dinara, a ostali iseljenici tek 300 milijuna dinara.
Hrvatski turizam je davao preko 80% turističkog prihoda stare Jugoslavije (jednako kao i kasnije, u vrijeme Titove Jugoslavije).
Hrvatski i prečanski (nesrpski) krajevi su u nasljedstvo Jugoslaviji donijeli 5.563 km željezničkih pruga normalnog kolosijeka i 1.134 km uskotračnih pruga, što je procijenjeno na 7 milijardi i 300 milijuna dinara. Hrvatski krajevi su u novu državu donijeli vrijednost od najmanje 10 milijardi dinara, dok su Srbija i njene teritorije (makedonija, Kosovo i Sandžak) unijeli jedva 3 milijarde dinara.
Što se tiče zlatne pričuve (zaliha) Austro-ugarsko-hrvatske banke – država Srba, Hrvata i Slovenaca a kasnije država Jugoslavija primila je najprije zlata u vrijednosti od 10 milijuna zlatnih kruna 1921. godine, a zatim 1922. godine 14,6 milijuna zlatnih kruna, 1923. opet preko 5,5 milijuna zlatnih kruna, te 1924 oko 4,4 milijuna zlatnih kruna. Osim toga, 1925. godine ej država SHS primila 121.000 dolara, 25.000 njemačkih maraka, 40.948 engleskih funti i 500.000 francuskih franaka. Prema tome, u zlatu je primljeno 36 milijuna zlatnih kruna, a u devizama 500 milijuna stranog konvertibilnog novca.
Što se tiče državnih građevina (zgrada razne namjene) bilo je u Hrvatskoj 4.048 takvih zgrada i građevina, a u Srbiji samo 1.561 zgrada.
U Hrvatskoj je u državnom vlasništvu bilo 8.600 hektara zemlje, a  u Srbiji samo 1.900 hektara.
Hrvatska je imala dva puta više prometnica i cesta nego Srbija. Hrvatska je imala 20.087 kilometara putova, a Srbija tek oko 9.000 km. Hrvatska je imala gotovo 2 milijuna hektara državnih šuma, dok su  u Srbiji šume bile marginalne veličine. U Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini bilo je na desetke rudnika, dok je taj dio ekstraktivne industrije bio u Srbiji u privatnom i stranom, pretežno francuskom vlasništvu, jer je Srbija bila kolonija francuskog i ruskog kapitala. U Hrvatskoj i Bosni bile su i brojne solane u državnom vlasništvu.
Na novčarskom području, dakle na polju valutne politike, Hrvatska i ostali prečanski (nesrpski) krajevi doživjeli su strahovitu pljačku, nepoznatu u povijesti civiliziranih naroda. Ništa nije poduzeto da se održi paritet kruna : dinar. Najprije je dio vrijednosti krune oduzet tzv. markiranjem, tako da je njena vrijednost snižena za 20%. Nadalje je vrijednost krune rušena, kako bi se mogla organizirati pljačka zamjenom 1 krune za 25 para ili 1 dinara za 4 krune. Na kraju se i takav omjer inflacijom pogoršao na račun vlasnika kruna. Najviše je u državi SHS (Jugoslaviji) s obzirom na najbogatije područje u prometu bilo austro-ugarsko-hrvatskih kruna, a puno manje bugarskog lava, njemačke marke, crnogorskog perpera ili srbijanskog dinara. Kada je u jesen Austro-ugarsko-hrvatska banka u Beču (središnja banka obadva dijela monarhije) počela voditi naglu inflaciju, države nasljednice nastojale su obilježiti krune svaka na svom području. U državi Jugoslaviji (SHS) to je obavljeno na odiozan način s ciljem da se oštete nesrpski krajevi. Kruna je obezvrijeđena, premda je kupovna moć krune i dinara bila na istoj razini.
Primjer: Srbijancu koji je u jesen 1918. kupio za 400 dinara 100 švicarskih franaka (4 : 1), ti su dinari u siječnju 1923. vrijedili svega 18 švicarskih franaka. Hrvat, pak koji je istovremeno, u jesen 1918., isto tako kupio 100 švicarskih franaka za 800 kruna, najprije je izgubio 20% vrijednosti, a za preostale 784 krune dobio je 196 dinara, ili svega 5 švicarskih franaka. Znači da mu je središnja banka oduzela 13 švicarskih franaka više nego Srbijancu, na svakih 400 dinara, ili: Hrvat je gubio 3,6 puta više nego Srbijanac.
Osim toga, možemo pratiti i investicijske nepravde od 1919-1921.: tih je godina u Hrvatskoj u ceste uloženo 3 milijuna dinara, dok je u Srbiji uloženo 190 milijuna dinara. Na području Hrvatske izgrađeno je 13 km cesta, a na području Srbije 499 km novih cesta, a popravljeno starih 7.687 km cesta. Ulaganja u gradnju željeznica u razdoblju od 1920. do 1935. godine izgledala su ovako: u Srbiji je bilo uloženo 2.853 milijuna ili 84%, a u Hrvatskoj samo 371 milijun ili tek 11%.- piše Šime Đodan u svoj knjizi Hrvatsko Pitanje, koju razni Tomići, Dežulovići, Babići, Pernari i slični srbofili nisu niti vidjeli…
Što se iz ovoga može zaključiti? Hrvatska zemlja se sustavno pljačka, otima, krade, crpe ogromna bogatstva, a narod ako to primijeti bude raseljen ili poklan, a oni koji to učine su heroji!

Napada nam gamad našu crkvu, a slavi i dajemo nekretnine koje nikada nisu bile od SPC-u, koja je još 1941. godine izmislila kako je u Jasenovcu ubijeno 150 000 Srba. Na toj laži opravdan je genocid nad Hrvatima 1945. godine. Pola milijuna ljudi je ubijeno. Do tada je ova crkva mržnje izmislila kako je u Jasenovcu ubijeno 750 000 Srba. Monstruozno! Takvima se dozvoljava pristup u Jasenovac. Oni koji potiču klanja i mržnju su dobrodošli.

Zbog čega pučka pravobraniteljica štiti te laži? Širi li i ona na taj način mržnju? Tko je ona da procjenjuje rad povjesničara koji su otkrili te monstruozne laži? Tko je Klasić da raspravlja o toj temi, ako se njome nije nikada bavio?

Zar nije jasna iz svega ovoga zavjera protiv Hrvata? Za što mi služimo? Za pljačku, naše žene za silovanja, mi za klanja. Danas slavi vlast i mediji masovnog ubojicu Tita. Ti koji ga slave klali bi nas ponovo. Ti koji slave D. Mihailovića klali bi nas ponovo. Ti koji su u vladi, a nekada su rušili naše gradove samo čekaju da to učine ponovo!

Ovako srpski monstrumi  i idioti  slaveuništenje Vukovara  slave kao veliku stvar na videu uz operne arije i Bajagu!

Igor Drenjančević

HOP