Pernar poziva muslimane i Srbe iz BiH da nasele naše otoke!

0
3010
Goran Kostic
Pernare, uvedi Hrvatsku i Bosnu u Srbiju, imamo Narodnu banku i dinare x) Srbija je država, ovo ostalo od juge čista boranija x) ne mora Srbija biti velika da bi bila Velika.- jedan od komentara na Pernarov nastup u Bihaću. Srbi ga vole, a zašto najbolje govori video uradak ;
Pero Krivotvritelj pozvao je muslimane i Srbe da nasele naše otoke. Objasnio je da Hrvati ne žele graditi već otimati tuđe. Svemu su krivi Ameri. A puna je usta hvale kao i uvijek imao za Srbe. Onaj tko se pita u koje ima taj klaun djeluje, očito je jasno- za onoga koga najviše spominje.
Glumeći Tita dodvorao se kao i obično Srbima. O Rusima nije jedna loša riječ.
Mi ga plaćamo da on glumi zastupnika u BiH. Luda kuća. 
Tribina ovog srbofila održana je u Bihaću. Na istom mjestu na kojem je i šepavi maršal trkeljao o bratstvu i jedinstvu, a nakon toga je poklao pola milijuna Hrvata. Iz zahvale za taj “uspjeh politike komunista ” Pernar bi naseljavao Bosance u Hrvatsku jer silno poštuju bosanske Hrvate. Zemljo otvori se !
Nedavno je na desničarskoj televiziji objasnio da je on napisao kako je Oluja etničko čišćenje, jer su Srbi etnički očistili svoj prostor. Ipak ima puno budala i četnika koji vole ovog posrbicu. Gdje dođe govori ono što publika želi čuti.
Evo još par komentara na njegov nastup u BiH;
Daj ba Pernar nemoj zajebavat. Monetarni suverenitet bi znacio stampanje novca i inflaciju, a to smo imali prije rata pa kada ujutro dobijes platu ona popodne vise nista ne vrijedi.
 

 

 
 
 
Bepo Sparuga
Ivan Mudonja Veličanstveni. Naš prosvjetitelj. Ti si svjetlo u tunelu, rođeni vođa.
 

 

 
 
 
grgo grgalj
E da ti ćeš nam pomoći,ti si jedan obični klaun koji bi mogao jedino zabavljati dijecu na proslavama.
 

 

 
 
 
MegaMarlboro666
Ne znam jel gluplji Pernar ili ti Bosanci kojima je otišao propovjedat. Budaletino pa konvertibilna marka je jedina stvar koja funkcionira u toj vukojebini od države.
 

 

 
HOP