Večernji list se raspisao o Srbima nakon naše pobjede u Davis cupu, a u Istri samo Kajin od političara oduševljen pobjedom Hrvatske!

0
5322

Svijet se opet divi Hrvatima. Davis cup je naš. Briljantan uspjeh Hrvata.

davis cup

Ipak kao i svaki dobri sluga srpstva, Večernji list piše o Srbima na Davis cupu, čestitarima Srbima, iako su u ovoj priči potpuno nebitni.

Screenshot_20181125-220934_Veernji list

Screenshot_20181125-220901_Veernji list

uljanik 2

U Istri muk. Boris Miletić ispred IDS-a progoni ustaše dok je Muljanik pokraden. Jakovčić glumi poljoprivrednika, NK Istra o svojim sportskim trivijalnostima…jedino je Damir Kajin  od političara oduševljen uspjesima Hrvata.  Čak je i Hajduk čestitao uspjeh tenisača…kada treba tražiti jamstva od države IDS-ovci odmah cvile…ali ovo ih ne zanima…

kajin

-Hvala na prekrasnom vikendu i još boljem sportskom završetku 2018. Nakon nogometaša, na krovu svijeta su i tenisači. Ovo je spektakularno. Ovo je ponovno dan kada cijeli svijet priča o Hrvatskoj. Šteta da mlade teniske talente ne prati ni država, ni Županija Istarska, a ni istarski gradovi i općine. Umjesto da Istra ima neki ozbiljni klub, najbolji Istrijani moraju igrati u Ogulinu kojemu hvala na svemu što pruža i dečkima iz Istre. Bravo dečki. Bili ste sjajni.-Damir Kajin.

HOP