Napaćena Petrinja postaje kamp za migrante, ubačene ‘isilovce’, u skladu sa dosadašnjom praksom zapošljavanja srpskih terorista!

0
4169

IMG-19608ff32b8585e24566564ef1d8b0df-V

Prvi smo se usudili objaviti tekst o moguće dolasku migranata u Petrinju. Nakon toga su nas napali putpuno bezrazložno pojedinci.

https://www.hop.com.hr/2018/11/05/panika-u-petrinj…jestiti-migrante/

Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
PIŠE: Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju

Na današnjoj sjednici gradskog vijeća grada Petrinje dupelisci gradonačelnika Darinka Dumbovića izglasali osnivanje radne skupine za razgovor sa MUP Rh o prihvatu migranata imogućih terorista u bivše naselje za prognanike Mala Gorica kod Petrinje.

Nakon dužeg vremena i uvjeravanja građana Petrinje  i podizanja tužbi od strane gradonačelnika sa (menadžerskom diplomom u 63 god života iz Srbije) protiv pojedinih građana koji su javno izjavili da se protive dolasku tih  migranata i terorista na područje Petrinje, optuživiši ih da šire dezinformacije- istina je danas izišla na svjetlo dana.

Svi oni koji su učestvovali u donošenju te odluke izdali su narod, branitelje, invalide domovinskog rata, svih 598 žrtava Petrinje u  ratu- SRAMITE SE .

sumarska-kuca-pozar-3

Migranti pale kuće po Hrvatskoj

Ali radite račun bez krčmara ,znajte da ću sve branitelje i građane Petrinje te okolice dići na noge!  TERORISTI neće u Malu Goricu neka ih gradonačelnik odvede u svoju kuću na Korčulu ! Plenković i ostala izdajnička kamarila neka ih sebi vode!

U ovoj napaćenoj Petrinji Hrvatska krv je na svakoj stopi zemlje. Moja djeca su po Njemačkoj isto tako i od većine branitelja dok su od  gradonačelnika u Petrinji. Nije dovoljno što zapošljava u Komunalcu Martićevog milicajca ŽELJKA PREČANIĆU IZ GORNJE BAČUGE, sad nam pakuje te lsilovce u Malu Goricu.

soros

Vladajuća klika preko VEM-a zabranjuje Bujicu koji iznosi istinu, proglašavamo se ksenofobima, Ustašama, fašistima- dosta je toga mogu te teroriste kod Maria Mažića odvesti, jednog od osnivača te YIHR organizacije u Hrvatskoj, pokret za antirasizam. Taj  Mazić tražio je zabranu pjesme LIJEPA LI SI.

Izdali ste sve što je nama RATNICIMA SVETO, izdali ste narod, moje poginule prijatelje , lsilovce dajte komunistici Merkelici, pijancu Junckeru sa dvije različite cipele da mu ih mijenjaju po potrebi.

junker dd

-SVAKA HRVATICA- HRVAT- BRANITELJ NEKA USTANE NA NOGE. pune nam Hrvatsku sa tim osobama BEZ DOKUMENATA .

Nedao bog da se mojoj obitelji ,mojim prijateljima građanima Petrinje bilo što dogodi ,vjerujte u  Ratnika sa Banovine -prvima  ću  vam na vrata POKUCATI!

 

HOP