Pernarov poučak: Vrijedim jer me četnik Obradović zove na ručak i jer dobivam skupe satove, tko ne vjeruje taj je klošar!

0
1304

-Meni sat ne znači ništa, ali gesta katarskog emira znači puno, on je njom pokazao da me cijeni i ja taj sat mogu vratit njemu, proslijedit državi, poklonit beskućniku na ulici ili nešto četvrto.

slinav

Potpuno mi je svejedno, bitno mi je samo da javnost zna da postoje ljudi u svijetu koji me ne smatraju malim mišem kao što to smatra naš premijer ili budalom koja ne zna što priča, a što tvrde korumpirani hrvatski mediji.

pernar

Kako mi narede nadležna tijela, ja ću tako postupit sa satom, na srcu mi je samo da javnost zna da me katarski emir Tamim bin Hamad al-Thani poštuje za razliku od klošara koji me blate po medijima.- provalio je Pero krivotvoritelj kojeg DORH nikako da stavi na dnevni red.

“Čega se pametan stidi, time se budala ponosi!”

slin

Pitamo se da li bi ovaj srbofil i neradnik dobio išta da onaj tamo zna koliko je ovaj muljator aktivista upropastio? Nigdje nije radio više od par mjeseci a danas glumi političku veličinu koja je samo sebi osigurala lagodan život preko naivnih i budala.

živi šit

Silno mu je bitno svima pokazati sat i to je dokaz da ga katarski emir cijeni, svjestan da je ovdje ruglo iz kojeg se svi sprdaju. To ruglo naziva novinare klošarima i one koji ga kritiziraju jer ne smije se komentirati njega i njegov novi SDP.  Sat je dobio jer je očito po naputku muslimanskih moćnika laprdao u BiH o zajedničkim interesima muslimana i Srba koje je pozvao da nasele naše otoke. Drugim riječima spada u političare koji se prodaju kako stignu.

pernar_malagurski

pernar-i-bosko-obradovic

Po njegovoj logici on puno vrijedi jer ga poštuju i četnici Malagurski te Obradović iz četničke stranke Dveri. A cijene ga zbog ovakvih izjava.

pernar

Neka ode u Katar svi ćemo to više cijeniti, a nas će manje koštati ionako baulja po Srbiji i BiH, o kojima se više brine nego o onima koji ga plaćaju.

FB_IMG_1543393392963

-Tri dana smo prosvjedovali u Bruxellesu i Luxembourgu.
Zastupnike u EU smo o tome obavjestili ,ali niko se od njih nije usudio doći do nas.Čemu i kome oni služe ako se ne smiju javit ni popričat sa svojim narodom?Na sudu EU su prvo javili da će nas primit iz hrvatske delegacije ali im je onda to njihov šef zabranio.Pa ko je taj šef hrvatske delegacije?
Primio nas je glasnogovornik suda njemu to niko nije zabranio.
Sramite se Rodin, Mataija, Borzan, Šujica, Picula,  Maletići i ostali paraziti kojima je stalo samo do položaja.- govorio je nedavno N. Koljaja ex član Živog zida u borbi protiv hrvatskog pravosuđa u EU. Vidite li Pernara na slici? Ne, on ždere po Srbiji i hvali se satovima! I prodaje priču kako naši beskućnici trebaju ovakav sat…već jednom prilikom je dobio batine pred pučkom kuhinjom od žene.

HOP