Pučka pravobraniteljica progoni ‘ustaše’, zastupnici forsiraju istospolne roditelje, a djeca 380 000 blokiranih nemaju za jesti i svaki dan gube domove!

0
6665

Bijesni građani šalju nam dokumente iz kojih se vidi da pučka pravobraniteljica se bavi fantomskim ustašama, progoni Thompsona, a u konkretnim situacijama nema je nigdje. 

Lora_Vidović_Ankara_1

Građanin Medvarić bori se protiv kriminala koji mu prema njegovim riječima rade službe, DORH, podmeće mu se u svezi uništenja tvrtke, a sama pučka pravobraniteljica nije učinila ništa. I dok ona laje na mjesec on i njegova obitelj propadaju. Zato ju plaćaju Medvarići?

Pučka pravobraniteljica

U drugom slučaju protjerani Hrvat iz Republike Srpske dobio je kuću na korištenje bez grijanja, te ostalih komunalija, jer otkupljena kuća od Srbina nije vezala i otkup pratećih objekata.

golub

Slučaj traje od 2014. godine. Agonija u kojoj živim je preko 10 godina, nova pučka pravobraniteljica nije napravila ništa. I ne želi napraviti ništa. Čemu ona uopće služi? Sada je jako glasna oko pjevača Thompsona, ali za građane koji ju plaćaju ne vidim da je nešto posebno bitno činila. To čujem i od drugih.- rekao nam je protjerani Hrvat.

Na zasjedanju Sabora sabornici se silno trude objasniti kako 800 djece nema roditelja, a koje žele usvojiti istospolni parovi. Isti ti zastupnici ne pitaju se kako žive djeca 380 000 blokiranih. Isti zastupnici ne stavljaju tu temu na dnevni red. FINA ovršuje kako želi. I zbog čega je ova tema sad goruća, dok ova situacija sa blokiranim i ovršenim nije bitna zadnjih 8 godina? 

-Zaista, igrom slučaja naletio sam na informaciju o EDIPU. Ne, nije to sin zaljubljen u svoju majku, to je nešto sasvim drugo. “Evidencija dohotka i drugih primitaka” koju vodi Porezna uprava i razmjenjuje podatke s lokalnim upravama, dijeleći tako vaše osobne podatke, bez vašeg znanja i suglasnosti. Najraniji podatak koji se može upisati kod traženja podataka je: 1. 1. 2014. Pretpostavljam da shvaćate zašto se ti podaci razmjenjuju s lokalnim upravama, a ako ne shvaćate, odgovor možete potražiti na internetskim stranicama. S druge strane, projekt e-građani i dalje nije “user friendly”, a njime se koristi relativno mali broj građana. Umrežavanje podataka tijela državne uprave, zapravo je odavno započelo, ali ne zato da se građanima olakša i pojednostavi pribavljanje potrebnih potvrda, dokumenata, dokaza, odnosno da se prestane s praksom šalterskih redova i šetanje građana od vrata do vrata, uz neizostavno pljuckanje i ljepljenje administrativnih biljega. Kako vam sada zvuči, nedavno vrlo diskutirana tema u medijima, o otpisu dugova svim ovršenicima, bez ikakvih kriterija?- tumači sudski vještak D. Banović.

IDS na tiskovnoj konferenciji zabrinut je za porast ustaštva. U trenutku kada Uljanik propada oni traže ustaše po zemlji. Njima se pridružuje i M. Pupovac. Svi traže ustaše u zemlji komunističkih lopova i ubojica. Ne traže li oni ustaše da netko njih ne potraži zbog kriminala ?

U principu oni bi poštene građane nazvali ustašama genocidnim da u miru mogu krati. Oni nas ponižavaju pred svijetom, kao što su nas nedavno klali neki Srbi sa crvenom zvijezdom i objašnjavali da oslobađaju Hrvatsku od ustaša. Iza svega uvijek stoji lopovluk. Otimanje zemlje i nekretnina.

HOP