Što znači “sigurne i regularne migracije”, fraza koje je pobjegla Kovaču?

0
11017

Ingrid Runtić- mag.art

Piše: mag. Ingrid Runtić

Što znači “sigurne i regularne migracije”, fraza koje je pobjegla Kovaču?

To znači da se vladajuća klika već složila s migracijama i da ih treba učiniti samo sigurnim i regularnim – eto to ta fraza znači! Narod se ne pita, kao ni hrvatski Sabor. Ušli smo u razdoblje globalističke diktature, novih izraza kao što je i “govor mržnje”, kojim se jednostavno eliminira svako drugačije mišljenje, baš kao u Orwellovoj 1984. Novogovor je stvoren u službi brutalnog nasilja nad čitavim narodima koje se ne pita ništa, nacije se trebaju podrediti “internacionalizmu”, ustvari interesima “internacionalnog” kapitala, u prijevodu vlasti šačice onih koji drži svo bogatstvo svijeta u svojim (malobrojnim) rukama. Mnogi bi to nazvali projektom masonerije, što i jest istina.

 

https://www.facebook.com/MostNezavisnihLista/videos/501887006984756/?t=3

Marakeškom deklaracijom oduzimaju se prava domicilnog naroda išta reći ili kritizirati oko migranata, postajemo zombiji i ako nam se takva uloga ne sviđa idemo u zatvor! Lov na vještice je otvoren, lovci su protudržavni elementi: Pusić, Teršelić, Pupovac i bratja.

U ovom našem izopačenom društvu koje nije u stanju ni priznati repetiranje genocida nad hrvatskim narodom u zadnjih 100 godina, su i svi drugi postulati i vrijednosti lažni. Kao na primjer i priče o političkim žrtvama i herojima koje se šire internetom, a radi se o dobro uhljebljenim likovima koje se samo “podgrijava” kako bi ih se ponovno po potrebi izvuklo iz naftalina i upotrijebilo kao lažne spasioce. Nisu to nikakve “žrtve sistema”, to su ljudi koji itekako dobro žive. Za prave žrtve sistema nećete nikada čuti, njih sistem ne promovira niti piše o njima.

Teršelička dogovorila s fejsbukom da blokiraju sve koji se spomenu Slobodana Praljka?! Pa gdje mi to živimo? Što će nam sad Pupovac poslat svoje SDSSS likove na vrata??! Jel trebam našit neku traku na rukav sa šahovnicom?! Već se priprema ekipa marakeških inkvizitora.

HOP

 

HOP