Bećarac je postao problem kao nekad ‘Ustani Bane’, Pupovcu smeta ‘ZDS’ ali mu ne smeta svastika na finskom zrakoplovstvu!

0
15436

Nekada se išlo u zatvor ili se Hrvate batinalo u genocidnoj Jugoslaviji zbog pjesama “Vila Velebita”, “Ustani bane” ili “Marjane Marjane”…danas se plaćaju kazne zbog bećarca.

bećar

Oj sutkinjo.. razmisli još malo,
tebi nije do bećarca stalo.
Treba samo zapjevati cajke ,
to ne vrijeđa naše policajke..
Mala moja, bećarac te vrijeđa, ja ti nebi prišo ni sa leđa…..

Sjećate se kada je kriminalac M. Babić napisao da je svetac Leopold Mandić osušena govedina. On nije odgovarao za to jer je to satira. To je rekao tadašnji Šef HND-a Leković. Da li je satira ili Srbi i djeca oficira JNA mogu što žele to vi sami zaključite. 

matja (1)

Tako je i sa pozdravom ZDS, koji muči Pupovca koji se normalno sastaje sa ratnim zločincem Đurom Škaljcem, a četnike smatra dijelom srpskog folklora. Po toj logici ZDS je ustaški pozdrav, ustaše su Hrvati i to je hrvatski pozdrav.

musolini

Finsko ratno zrakoplovstvo imalo je svastiku kao nekada Njemačko. To antifašistu Pupovca okruženog srpskim teroristima ne smeta…jesu li Finci nacisti? Grob talijanskog fašiste Mussolinija normalno se posjećuje i da li je zato Italija fašistička zemlja?

Zanimljivo je da se među finskim odličjima nalazi i Veliki križ Reda finske bijele ruže, čija je ogrlica ukrašena kukastim križevima. To je odličje Josipu Brozu Titu, prigodom posjeta Beogradu 1963. godine, dodijelio tadašnji finski predsjednik Urho Kekkonen, poznat po politici striktne neutralnosti prema oba tadašnja blokovska saveza.

DRc7Zk5W4AAvxiD

Finska 2010. godine.

 

 

 

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Da zaključimo po ex tramvajcu i kumrovečkom profesoru Pupovcu, ustaški režim je zločinački, prema intelektualnoj eliti Srba, a partizanski koji je 1945. napravio genocid nad Hrvatima je progresivan. Znači svatko tko vrijeđa Hrvate ili kolje Hrvate je progresivan. Zato i Pupovac ima oko sebe srpske teroriste u stranci od Stanimirovića, Čurčića, Jovičića, Rkmana…a u Srbiji mu je veza Miodrag Linta, sa svojim zločincima; Škaljac, Šapić, Tošo Pajić…I sa takvima Plenković druguje.

HOP