Ovlasti predsjedniku sveli na minimum Račan i Gotovac

0
4277
Svi hrvatski političari i komunističko udbaški novinari nakon smrti predsjednika Tuđmana su nam trovali dušu, a Plenković nam je oduzeo dušu i srce, zaveo oportune pojedince u HDZ-u, te se priklonio mlađim udbaškim i oportunim potomcima u SDP-u i udbaško kosovskim novinarima koji javnosti serviraju njegove laži i podvale. Tako je od konzervatine i tradicijske pučke političke stranke stvorio komunističku partiju ili stranku komunstičko udbaških sljedbenika.
račan
Svojim komunističkim lažima i svojom ohološću, Plenković je narodu oduzeo slobodu i ponos te od slobodnih ljudi stvorio neodgovorne puzavce i robove. Njega danas podržavaju samo oni koji imaju komunističku prošlost, a to čine iz straha da ne budu otkriveni, mada je njihova komunistička prošlost bila najčešće oportuna jer bez Partije nije bilo zaposlenja. Oni ni jednim svojim činom nisu učinili nikakvo zlo hrvatskom narodu. Zlo su činili komunistički vladari, te udbaši i kosovci kojin danas vladaju.Plenković nam laže otvoreno i nameće nam  komunističke zakone umjesto demokratskih, a  mi nemamo načina da mu se javno suprostavimo jer kontrolira gotovo sve medije. U demokraciji političari izglašavaju zakone po volji svojih birača dok u Hrvatskoj Plenković nameće svoje samovoljne i autokratske zakone uz poslušnost hadezeovaca, bez poštivanja mišljenja birača. Ne smijemo ni prosvjedovati jer će nam poslati miliciju, a ako nam to dozvoli, onda policija i mediji lažu o broju prosvjednika. Sjećate li se napada Ostojine milicije na branitelje na Markovu trgu?

Kako stvari stoje, na čelo HDZ-a ga je postavio udbaš Šeks jer nema emocija niti hrvatskog osjećaja kao ni on. Danas bi nam trebalo biti jasno tko je Šeks i zašto je mijenjao Ustav. Takvim činom je demontirao državu i biračima oduzeo suverenost, te ih učinio memoćnim kao u komunizmu. No, nije i ne može nam oteti našu etničnost ili narodnost mada nam oduzima narodne simbole. Mislim da je došao trenutak da HDZ pošaljemo u ropotarnicu povijesti jer ona je izgubila iskonskog vođu i njom su zavladali potomci udbaša i kosovcaca. HDZ mora nestati zajedno sa SDP-om da bi Hrvati živjeli slobodno i dostojanstveno u suverenoh Hrvatskoj.

plenkovic_mostar65-040417

Cilj ovog teksta je ukazati na domoljublje i skrušenost predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koje mnogi ”desničari” uopće ne razumiju, posebice haespeovci. HSP je u začeću bila narodoljubna, državtvorna i inelektualna stranka. Ona to više nije jer njom pokušavaju upravljati primitivni ljudi, čije odlike nisu razboritost i odgovornst pa sam mišljena da bi trebalo rasformirati sve njezine strančice i poštivati njezine povijesne pokušaje za stvaranje hrvatske suverene i nezavisne države i nacije. Međutim, ona je ostala bez intelektualnog članstva i kopleksaši je razaraju kao i državu. Njima nije stalo ni do države ni naroda nego do primitivnog nagona moći. Njima ništa nije sveto.
plen
Međutim, danas treba osnovati konzervativnu Republikansku stranku koju bi vodili mlađi konzervativci i intelektualci sa svijesnim i iskrenim domoljubinim osjećajima. Takvih ima mnogo u Hrvatskoj i treba im dati šansu. Druga stranka koju treba rasformirati je HSS, a njezine članove također treba pridružiti novo osnovanoj konzervativnoj Republikanskoj stranci. Mi se moramo osloboditi od svih današnjih komunistički obrazovanih primitivaca koji od Sabora stvaraju kokošinjac, bez ikakve ideje za boljitak ovog izgubljenog naroda. Republikanska stranka mora štiti interese i stočara i ratara i cjelovitog naroda te mu nuditi šansu da živi bolje nego danas.

Komunistička svijest i dalje caruje u školstvu i birokraciji. Treba ukinuti sve civilane udruge koje žive na grbači poreznih obveznika jer vođe tih udruga su i ranije živjeli od privilegija i nerada. Isto vrijedi za estradu i umjetnike. Svi oni svojim radom moraju zaslužiti svoje plaće i zato im treba ukinuti sve privilegije. Država jedino mora podržati pisce i pjesnike jer njihova djela nitko ne čita osim za lektiru. Oni nemaju načina da osiguraju egzistenciju svojim djelima jer govornika hrvatskog jezika je jako malo, a želja za čitanjem njihovih djela je još manja jer onda nismo ”in”. No, oni moraju pisati da bi sačuvali hrvatski jezik, makar iskrivljen i osakaćen.
Pedsjednica Kolinda Grabar Kitarović je domoljubi i želi sve najbolje svojem narodu, ali nema nikakve ovlasti da bi bilo što promjenila. To pravo su joj oduzeli Ivica Račan i Vlado Gotovac koji se čak želio osvetiti i mrtvom Tuđmanu. No, komunisti i danas slave velikog ”domoljuba” Gotovca koji je izigrao sve domoljubne i držatvorne Hrvate. Sve što je preostalo Predsjednici je njezin prirodni šarm i zbog njega je popularnija izvan Hrvatske nego li u Hrvatskoj. Svojim šarmom i poliglotsvom je osvojila mnoge strane državnike, oslobodila ih ukočenosti  i kod njih izazvala divljenje.

plenkonj

Svi sa komunističkim pedigreom je javno vrijeđaju, ali ženske humanističke udruge je nikada nisu ni pokušale zaštiti. To nam pokazuje da je komunistička mržnja prema njoj jača kod žena koje nemaju hrvatski padegre. Ako smo iskreni, moramo vidjeti da sve to ima ishodište u Plenkoviću koji je Srbima i drugim manjinama dozvolio da ga ucjenjuju i ponižavaju hrvatski narod lažnim objedama, a neke ideje Hrvatima nameće zbog svojih  ambicija koji mu ne pripadaju njegovim političkim i karakternim stavom nego njegovim sluganskikm puzanjem. On nije državnik; on je politički puzavac.

On mrzi našu Predsjednicu jer se ne može ponašati kao kancelar. On ne želi čuti narodno mišljenje, a to je njena najveća odlika. Zbog tog ne dozvoljava održavanje referenduma jer se boji naroda. To nam okriva okrjelog autokrata koji Hrvatima nameće diktaturu. Predsjednica nema načina da ga u tome zaustavi, a on to obilato koristi. On je iskoristio Predjednicu kad mu je bilo naređeno da se sastane sa Vučićem, a gotovo svi primitivci i komunjare je zbog toga napadaju i kude jer ne razumiju njegovu lukavost. Koliko je bilo lažno njegovo postavljeno pitanje o ratnoj odšteti koju on ne namjerava tražiti niti će ikada više to ponoviti. On je svojim ponašanjem izabrao Komšića za hrvatskog predstavnika u bosansko hercegovačkom Predsjedništu, a lažno je ostavljao dojam kao da se on bori za prava Hrvata u BiH.

Hrvatska Predsjednica ima nezahvalnu ulogu u Hrvatskoj jer nije bila mezimica  komunističke Partije. Njezina uloga je uloga majke u primitivnoj obitelji kad štošta prešućuje i žrtvuje radi mira u kući. Zbog toga je ona divna hrvatska Predsjednica koju poslije nje nikad više nećemo imati. Zbog toga joj dajem podršku jer sam se davno oslobodio hrvatskog jednoumlja i primitivizma. Predsjednice, otvoreno traži održavanje referenduma jer se narodu nameće Plenkovićeva diktatura. Ako nemaš pravo da o bilo čemu odlučuješ, imaš pravo da javno iznosiš svoje mišljenje i vizije. Imaš mandat naroda, a Plenković ga nema. Budi ponosna kao što si bila dosad i pokušaj koristiti svoju slobodu u politiki.

Srećko Radović

HOP