Roditelji ljuti jer su morali potpisati djeci dozvolu dočeka predsjednice, Vlahović otkrio nebrigu Pupovca o Srbima

0
5702
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

Za vrijeme posjete zločinca A.. Vučića školi u Vrginmostu roditelji su morali potpisati  djeci da žele vidjeti  Vučića i biti taj dan u školi.

Jučer su doživjeli da to moraju potpisati i  za našu predsjednicu. Iako je praksa da za svaki izlet djece roditelji moraju biti suglasni, ovo je mnoge s kojima smo jučer razgovarali u Vrginmostu razočaravajuće, jer predsjednica dolazi u školu. Zapravo im smeta što predsjednicu guraju u isti koš sa zločincem.

 

-Na ovom punktu 8 kombija interventne policije mi je zapriječilo ulazak u Vrginmost. Želio sam smrada Vučića pitati zajedno sa mojih 5 kolega o njegovoj ratnoj ulozi na Baniji. Čak su i vojsku preusmjerili kada je bio u Vrginmostu.- jučer nam je Ivo Vranić , heroj sa Banovini objašnjavao situaciju u općini Gvozd tijekom dolaska Vučića.

Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju

Sam Vučić izdvojio je tijekom posjeta  dijete pravoslavca Dragića koji se ne boji reći tko je Pupovac, te je dijete ispitivao da li njegovo otac piše za HOP portal. Djevojčica ima samo 8 godina. Svjestan što Dragić zna Vučić je dijete zastrašivao.

Obitelj Dragić jučer je posjetio Nenad Vlahović uz kamere Z1 i HOP portal. Donio im je poklone, na čemu se obitelj zahvalila.

Zahvaljujem Hrvatima koji meni pomažu da opstanem nakon skandaloznih sudskih presuda za klevetu u svezi mojih prozivanja Pupovca. Znam kako je kad država štiti Pupovca. Svaki mjesec mi skidaju ogroman novac sa mirovine jer sam izgubio parnicu protiv Pupovca. Da preživim pomažu mi Hrvati. Na moju inicijativu obišao sam najugroženije Srbe i donio poklone hrvatskih donatora. Njih Pupovac ne obilazi, ne zanimaju ga, on je blizak Srbima koji su digli pobunu.

Pomogli smo i obitelji Dragić jer im lokalni ekstremni Srbi ne daju živjeti.- rekao je N. Vlahović. Sa Vlahovićem bio je u posjeti I. Valek ugledni arhitekt.

Sa Hrvatima nemam problema. Moju djecu i ženu zlostavljaju ekstremni Srbi jer znaju koliko znam o njima. Smeta im to što mi je žena Hrvatica. Kćer mi je više puta zlostavljana. Policija nas nije štitila nego nam je pokušavala  nametnuti priču da mi izmišljamo. Pomogao nam je u ove dvije godine isključivo HOP portal i gl. urednik Igor Drenjančević. Tko zna da li bi uopće bili živi da tog čovjeka nema. Zahvaljujem se gospodinu Vlahoviću ispred srpske zajednice na poklonima.- izjavio je R. Dragić za Z1 televiziju.

Tijekom našeg posjeta obitelj Dragić je obišao heroj Banovine Vranić koji sa djelom branitelja brine o sigurnosti Dragićevih. U kojoj su opasnosti Dragićevi najbolje zna Vranić koji se borio protiv upravo kadrova Ulemeka Legije kojih ima i ovom selu.

milorad-ulemek-legija-01-ras-foto-branislav-puljevic

-Moram napomenuti da pokvareni ili neobavješteni pojedinci pišu svakakve gluposti i gadosti na stranici HOP portala, pa je tako jučer neki Bekavac prozvao portal kako on izmišlja ovakve situacije i huška. Srpski ekstremisti su realnost. Oni i dalje rade na Velikoj Srbiji, pa je jako opasno obmanjivati lažima i sve pripisivati nekakvom amaterizmu u novinarstvu.  Iza huškanja Srba stoje svi oni  koji su digli pobunu.

Screenshot_20181205-204505_Facebook

Administrator ove stranice je srpski terorist iz domovinskog rata. Oko njega se skuplja meni jako dobro poznata srpska banda. Umjesto da budemo zahvalni na tim informacijama pojedinci mute vodu. I naravno ugrožavaju živote obiteljima kakva je Dragić-rezigniran je objašnjavao Vranić.

 

HOP