Gradonačelnik Petrinje se usro- neće biti migrantskog naselja!

0
5660

 

Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju piše za HOP portal

Grad Petrinja odbio je zahtjev Ministarstva unutarnjih poslova za izdavanjem građevinske dozvole po pitanju obnove potencijalnog prihvatilišta za migrante u Maloj Gorici. Potvrdio je to jutros petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović nakon sastanka s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

Na pitanje novinara je li komunicirao s Vladom ili MUP-om Dumbović je odgovorio : „Kontaktirali su lokalnu zajednicu, podnijeli su zahtjev za izdavanje građevinske dozvole i ono što vam mogu reći je da je ona u ovom trenutku odbijena“, kazao je Dumbović.-piše portal 53, kojem se zahvaljujem na obavještavanju javnosti.

Iako sad gradonačelnik Petrinje glumi spasioca, mogu reći da se usrao skupa branitelja koji smo organizirali i pronašli sve nepravilnosti oko prognaničkog naselja u Maloj Gorici.

IMG-16bd770ee5030779bfa0292431bc3897-V

HOP portal je prvi objavio činjenicu da se planira izbjeglički kamp u Petrinji za arapske migrante. Tu ideju je pokušala progurati bivša stražarka kninskog zatvora Mirela Popović Stanić koju je u ured za zbrinjavanje gurnuo napuhani ratni dezerter i obožavatelj srpskih terorista Z. Milanović.

O svemu sam razgovarao i sa Bošnjacima u Velikoj Kladuši, odnosno njihovim iskustvima sa migrantima. Njihova iskustva su užasna. Doslovno su rekli da bolje svi iselimo.

FB_IMG_1543790484187FB_IMG_1543790416966FB_IMG_1543790373890FB_IMG_1543790497645

Odlučio sam diči sve na noge, prokopati sve oko toga  projekta i došao sam do zaključka da je bivša stražarka kninskog terorističkog zatvora smuljala sve i prikazala kako kamp ima vodu i kanalizaciju za prihvat migranata, što je laž. Nakon toga gradonačelnik je promijnio ploču.

Sad još čekamo da i brzu cestu Dvor -Petrinja proglasi brigom za građane pa da puknem od smijeha. Tu cestu forsira lobi koji želi ugurati nuklearni otpad u bivšu vojarnu Čerkezovac.

 

HOP