Branitelj Pilselu: Srbi su mi ubili baku i ujaka, 12 godina traje sud, mnogi niti to nisu dočekali, a ti manipuliraš sa obitelji Zec !

0
11357

Drago Pilsel o ubojstvu obitelji Zec u Zagrebu:
“…taj slučaj, možda jasnije nego drugi, dovodi u pitanje obrambeni karakter Domovinskog rata….”- huška  Večernji list, glasilo Srba u Hrvatskoj. Neki dan Večernji isto napada, u svezi uhićenja srpski koljača;

“Nastavi li se ovako, Vukovar će postati grad bez ljudi, a Hrvatska bez Srba! No nije li to mnogima i cilj?”, pita se predsjednik Demokratskog saveza Srba Srđan Milaković.

Povežimo li te članke ispada da je D. Pilsela od ustaše koji mrzi židove postao promotor četništva. Ako je upitan obrambeni rat, onda su četnici oslobodioci? Bravo Večernji list.  A tko su ubojice obitelji Zec?

“uhićeni su pripadnici Merčepove postrojbe – Munib Suljić, Igor Mikola, Siniša Rimac, Nebojša Hodak i Snežana Živanović”- pravo bratstvo i jedinstvo Srba i Bošnjaka…

Što je sa obitelji Ševo?

Obitelj Ševo je 24. kolovoza otišla na željezničku stanicu u San Dona di Piave, gdje je dočekala budućeg ubojicu koji je doputovao vlakom Simplon Express. Dok su se vozili s kolodvora, oko 21,30 sati, Ševo se zaustavio blizu tržnice. Kako je poslije izjavila policiji prodavačica Antonia Mazaletto, u automobilu se nalazio jedan muškarac s crnim naočalama. Krenuli su sporednom cestom prema Veneciji. Ševo je vozio, do njega je sjedila supruga, a na stražnjem sjedištu ubojica i devetogodišnja Rosemarie. Kada je Ševo usporio u jednom zavoju, ubojica mu je ispalio tri hica u zatiljak, te je ostao na mjestu mrtav.

Jeziv zločinpreuzmi

Iako vezana, Tanja Ševo je zgrabila ubojičin revolver i otrgla prigušivač zvuka. Ubojica je ispalio više hitaca i teško je ranio, ali je nije ubio. Izlazeći iz auta vidio je da Tanja daje znakove života, pa je u nju ispucao cijeli spremnik metaka. Prije toga, s dva hica u glavu ubio je malu Rosemarie. To je ujedno bilo prvi put da se čulo kako Udba ubija i djecu. Ubojica je pretrčao vinograd pod okriljem mraka, sjeo u automobil koji ga je tamo čekao i nestao prema Trstu.

Časnik talijanske vojske Francesco Lombardi i vojnik Salvatore di Garbo, koji su bili u talijanskoj vojarni u blizini, potrčali su prema mjestu zločina odmah čim su čuli pucnjavu. Tijekom očevida su izjavili: “Vojnici smo, ali kad smo došli na mjesto zločina, bili smo šokirani i ostali smo bez riječi. Prizor je bio jeziv”.

Sindičić je nakon ubojstva pobjegao u Jugoslaviju i pod pseudonimom ”Pitagora” nastavio raditi za Udbu.

Ako po (ne)logici prodane duše Pilsela ubojstvo obitelji Zec je dovelo u pitanje domovinski rat, onda je ubojstvo obitelji Ševo dovelo u pitanje Jugoslaviju. Toliko o logici. Pilsel zapravo provodi srbo-četnički pritisak na krivosuđe kako ne bi procesuiralo Srbe, baš kao Večernji list. Perfidno i pokvareno. Država je zbog obitelji Zec dala naknadu obitelji, dok obitelj Ševo niti suđenje nije dočekala.

U našu redakciju javio se Mario Golub i na svome slučaju objasnio kako to Srbi rade na sudovima kada netko pobije obitelj.

pilsel 2

pilsel

MEĐU OJKAČIMA JE BIO STANKO ČIĆA-SRPSKI BEZBEDNJAK I ZLOČINAC SA BANOVINE, PAVO DUGOŠIJA- SRPSKI TERORISTA

pilsel 2

 

Pilselu bi bilo bolje da se pokrije po ušima. Niti sam kao on bio ustaša niti se bavio politikom, a moju baku i ujaka ubio je Srbin, pripadnik srpskih postrojbi, u selu Motikama. Ubijeni su na kućnom pragu Niko i Manda Kovačević jer nisu pristali na zamjenu kuća. Zbog toga se vodio sud 12 godina, uz materijalne dokaze, iako postoji broj oružja zaduženog u jedinici kojim su ubijeni.

Za razliku od obitelji Zec koja je nakon ubojstva zbrinuta, nama se nudi bijednih 7500 eura za dvije ubijene osobe u što je uračunat pokop. Kao da je ubio dvije bolje pasmine životinja.

Pitam ja sad tog bivšeg antisemita Pilsela po čemu je obitelj Zec i njihova patnja veća od moje patnje?

Zbog čega obitelj Kovačević se nigdje nikada ne spominje, ali se obitelj Zec odmah spomene kada se krene sa uhićenjem Srba? Znači li da se drugi ne smiju braniti ili suditi zbog obitelji Zec? Tko je on uopće da izvlači iz fascikla ovo ubojstvo i stalno uzrujava oštećene, jer svako spominjanje  ubijenih ponovo otvara rane obitelji! Sram ga može biti!

Protjeran sam iz svoga grada, uništena mi je obitelj, država Hrvatska mi je dala oronulu kuću u općini Gvozd, vjerujte bilo bi mi znatno lakše da je Republika Srpska dala isti onaj novac mojoj obitelji koji su dobili iz obitelji Zec od Hrvatske. Nije to nikakva satisfakcija već koliko toliko da se stabiliziraju članovi uništene obitelji.

Koliko je Dodikova vlast odurna pokazuje da ja nisam mogao dići tužbu protiv zločinaca, već jedino najbliži. Njihovo sudstvo ne priznaje ni brata kod štete. I do danas niti tu bijedu nisu isplatili. A neki Hrvati nisu dobili niti 2000 eura za ubijenog! -objasnio nam je branitelj Mario Golub. 

PILSEL  je očito nasilnik koji nekada huškao protiv Židova i Srba, a sada huška protiv Hrvata. Dijagnoza Vrapče.

HOP