Index angažirao kao doušnika ekstremnog prosrpskog novinara, koji širi mržnju prema Hrvatima

0
12770

Otkrivamo tko je skriveni dopisnik Indexa sa Banovine, a koji preko svojih kanala želi preokrenuti priču o Banovini kojom harače srpski teroristi godinama. Uz novinara Novosti Jurišića koji godinama lažira stanje na terenu u koristi srpske terorističke stranke SDSS, uključio se i vrlo blizak SDSS-u Peđa Mraović za Index. Baš danas je poslušnik Jurišić bio u centru četničije na Banovini, Slavskom polju, da bi dobio naputke za svoja pismena sranja u Novostima, nakon posjeta predsjednice Vrginmostu i ublažio skandal oko predsjednice, jer ju je mlada Srpkinja izrugivala – kako nije ni do koljena koljača i zločinca Vučića…kraj naših službi.

rušnov

Tko je Peđa Mraović ?

 

glavs glogoskigvozdpredrag-m

Poput srpskih Novosti, lokalni srpski list u Vrginmostu pod budnom palicom srpskog nacionaliste i obožavatelja lika i djela ubojice Hrvata druga Jože svinjske glave Broza Predraga Mraovića ismijava Domovinski rat, generale i invalide rata, baš kao i srpske Novosti, ali mu ne pada na pamet ismijavati Pupovca koji je upropastio sa svojom ekipom srpsku banku Tesla, sebi osigurao lagodan život, a zemljacima osigurao figu u džepu.

Lokalni mrzitelj svega Hrvatskog baš u trenutku kada se sjećamo Hude jame, grobnice; trudnica, žena i djece, staraca i nemoćnih, hvali režim zločinca svinjske glave. Najodurnije se ponio prema invalidu Domovinskog rata Đuri Glogoškom kojeg gleda kroz novac,ODNOSNO KROZ NJEGOVA MJESEČNA PRIMANJA, nakon što je Glogoški ostao prikovan za invalidska kolica cijeli život. Blasfemija na srpski način. NEMA NOVCA KOJI JE DOSTOJAN TAKVOG ŽIVOTA, A ŠTO SU NAPRAVILI MRAOVIĆEVI ZEMLJACI AGRESIJOM NA HRVATSKU. Mraović je prikazao pravaše Čorića i Tepeša kao pse, izrugivao je Ružu Tomašić, a generala Glavaša je prikazao kao majmuna.

Mraović, poznat po kampu za strance, kojima zadaje svake godine čišćenje partizanskih spomenika, jer su lokalni srpski stanovnici dovoljno lijeni da to učine sami,a koji  je urednik lista sličnog pupovčevim Novostima, kroz koji se ruga Hrvatima i širi mržnju prema braniteljima i državi. Baš u skladu sa zadacima Biroa Krajine, vlade u izbjeglištvu širi međunacionalnu mržnju, kako bi podigao još jedan srpski traktorski ustanak.

LOKALNI SRPSKI LIST IZ VRGINMOSTA ISMIJAVA INVALIDA DOMOVINSKOG RATA GLOGOŠKOG

-Izrugivanje Ustava, grba i zastave je napad na državne institucije i naša udruga branitelja je odlučila Predraga Mraovića kazneno prijaviti i njegov famozni list, jer nam je stvarno dosta hajdučije u Hrvatskoj, prostačenja, izrugivanje grba na kojem je po autorici teksta Heleni Puljiz nekakav konj Šarac,a što govori da je ovoj kliki sveto samo izrugivanje. – svojevremeno nam je rekao šef branitelja u Vrginmostu. Danas ta udruga ima novi kadar sklon SDSS-u.

Udruga Suncokret u cijeloj gunguli srpskih sranja koju vodi Mraović je itekako zanimljiva. Voditelj udruge i sada i nekada je bio trećerazredni novinar Predrag Mraović koji je u ovaj kraj uspio progurati i velikosrpski list za širenje međunacionalne mržnje, a u udruzi Suncokret okupljao je izgubljenu djecu cijelog svijeta, poslije čijeg volontiranja su komunalci nalazili pune livade šprica.

To nije bilo dovoljno da se ovaj drogeraški klub zatvori i  kao volonterska udruga radi danas čisteći partizanske spomenike i usput soli pamet indoktriniranjem djece iz cijelog svijeta činjenicom o Hrvatima ustašama.

Predrag Mraović i njegov kamp za volontere je zapravo samo maska za pranje novaca jer isti dobiva od države poticaje iz europskih fondova , te preko HZZ-a uzima radnike u javne radove, te se nad njima on i njegova partnerica Maja iživljavaju,  nad radnicima koji su željni bilo kakvog posla.

Pa tako npr. 2012. u javnim radovima bile su zaposlene žene, koje su morale  s nekadašnje pruge Sisak-Karlovac komade od tračnica nositi u njegov kamp, udaljen od pruge nekih 50 metara,  da bi mu napravili ogradu i ograđivali njihov kamp za volontere, po najvećem suncu 40 C, u podne,  kamenje tovarili, a žene su padale u nesvijest.

Sadili mu vrtove i natjeravali žene da iz tkz. humusa uzimaju gnoj za vrt, a zapravo se radilo o pomiješanoj piljevini, ljudskom izmetu iz WC-a koji bacaju u taj kompost pomiješan sa ostatcima druge trave. Zamislite koji je to smrad bio za žene na toj vručini,  rukama su morale to sve raditi prilikom sadnje vrta.

-Drvene kuće su se morale sređivati izvana i iznutra kao da smo građevinski radnici, izvodili smo teške fizičke poslove.- rekao je jedan od zlostavljanih radnika.

Kad bi došla Maja u obilazak radnika u kampu, drsko se  ponasala  i svađala sa ženama radnicama,  nazivala ih pogrdnim rijecima (neradnici).- nakon svih psina koje je izvodila- rekla nam je jedna radnica.

Predrag Mraović i Maja su “vlasnici ” toga kampa i vode Suncokret  za mlade. Na ruku im ide sadašnji donačelnik Jovičić, isti koriste kinosalu u Gvozdu gdje se okupljaju ti  tzv. volonteri.

Predrag i Maja imaju dvije napravljene drvene kuće u selu Jovčićima blizu Gvozda, samo se pitamo otkud im novci, svima je jasno da se u udrugu sljeva silni novac izvana,  te od države, koji dobivaju zaposlenjem u javnim radovima ljudi,a  oni biraju samo podobne koji rade za njih. Ne razumijemo  zašto država takvima daje ljude u javne radove, kad se oni ponasaju kao robovlasnici.- konstatirala je jedna od radnica.

Ovakve ljude okuplja oko sebe M. Babić za širenje mržnje prema Hrvatima i za zaštitu ex tramvajca  Milokrada Pupovca.

HOP