Srebrenicu je izdao ‘muslimanski heroj ‘ -čuvar Miloševića i omogućio Mladiću klanje bez otpora

0
6513

Došli smo do dokumenata koji  od strane muslimanskih snaga ocrnjuju velikog muslimanskog branitelja Srebrenice Nasera Orića slavljenog u narodu i medijima kao heroja.

Upravo medijskom prìčom o Oriću prikrivala se uloga srpskog generala A. Vasiljevića koji je namjerno ovog kriminalca ubacio u muslimanske redove kako bi oslabio vojnu strategiju na terenu.

Orić je došao iz Beograda  na teren iz pozicije čuvara S. Miloševića.

Uklonio je stvarnog zapovjednika na terenu ,po partizanskom prijekom sudu ga streljao i uveo kaos u enklavu. Pljačkao je, prodavao hranu od unproforaca, trgovao sa četnicima i prije samog pada Srebrenice zbrisao u Tuzlu.

Zanimljivo da na  suđenjima prosrpski kadrovi izvlače ga od osude, a prosrpski mediji drže mu stranu.

Tako je i nastala na kraju mržnja muslimana protiv Hrvata, jer ovakve srpske sluge vode medije i politiku, a muslimanima se skriva veleizdaja.

Sličan slučaj Oriću je činjenica da je muslimanski sluga ubio ženu Sefera Halilovića, a mediji su pokrivili Hrvate za tsj zločin. Mediji koje kao i one u Hrvatskoj kontrolirala služba oko  generala  KOS-a Vasiljevića. Nakon ubojstva žene generala napravljeni su strašni zločini nad  Hrvatima.

Veza Vasiljeviću u našim redovima bio je Ivica Rajić preko zločinca Beare. On je zakuhao sa Mladićem akciju Stupni dol i još više rapršio mržnju. Za taj zločin planiran u štabu R. Mladića odgovarao je i nevin stradao Praljak. Hrvati da bi napravili taj zločin trebali su prijeći preko srpske teritorije, pa je jasno kome je bio u interesu. Vasiljević je bio zadužen da sve strane izjednači u zločinima.

Vasiljević je najveći zločinac ratova u ex Jugoslaviji.

Aleksandar-Vasiljevic1801

Mržnja se i danas širi prema Hrvatima upravo preko tih kadrova. O svemu smo podrobno pisali, a ovo su dokumenti Armije BiH koji potvrđuju kako su i danas sluge Srba, kao i naši mediji i političari.

 

received_2274581332822499

received_642205232900127received_2032927723433718

Otkrivamo lažne heroje na muslimanskoj strani, Orića i ostale koji su radili za srpsku stranu

HOP