Otkrivamo lažne heroje na muslimanskoj strani, Orića i ostale koji su radili za srpsku stranu

0
6907

Nastavljamo otkrivati srpske špijune u muslimanskim redovima.

Naser Orić je bio komandant snaga Armije BiH u Srebrenici tokom rata u Bosni i Hercegovini. Danas je privatni poduzetnik, predsjednik Udruženja veterana 28. divizije Armije RBiH.  Pred Međunarodnim krivičnim sudom za Jugoslaviju u Haagu pravosnažno je oslobođen svih optužbi.- piše za Orića na Wikipediji.

Naser Orić, legendarni zapovjednik obrane Srebrenice, u ponedjeljak je pred Sudom Bosne i Hercegovine oslobođen optužbe za ratni zločin nad srpskim civilima tijekom rata u Bosni i Hercegovini. Presuda je još jednom oživjela ratne duhove. Za Bošnjake je Orić nacionalni heroj, dok ga Srbi smatraju najgorim zločincem.-ova je informacija od prošlog tjedna nakon ponovljenog suđenja podignula je  Srbija optužnicu protiv Orića tereteći ga da je s pripadnikom srebreničkih postrojbi Armije BiH Sabahudinom Muhićem kriv za smrt troje srpskih civila u selima u okolici Srebrenice 1992. godine.

Orić je uhićen 10. lipnja 2015. godine u Bernu. U Švicarskoj je trebao prisustvovati obilježavanju 20. godišnjice zločina u Srebrenici. No nije izručen Srbiji, već Bosni i Hercegovini, koja je također zatražila njegovo izručenje kako bi ga izvukla iz ralja srpskog pravosuđa. Očekivano, pred Sudom BiH Orić je oslobođen krivnje.- ovako o njemu pišu naši i muslimanski mediji. -kod nas ovo je izašlo na t-portalu.

Istina je drugačija. Glavni svjedok pokajnik u ovom slučaju je bio iz Srbije. Isti se nije pojavio na sudu u Sarajevu i zato je Orić oslobođen. O tome u medijima niti slova. Zašto? Jer mediji moraju provoditi sliku muslimanskog heroja u javnosti. Kako je moguće da ga Srbija optužuje, a glavnog svjedoka protiv njega ne želi poslati na sud,  koji je pod zaštitom RDB-a Srbije? Vrlo jednostvno, jer je u biti sve ovo farsa kao u slučaju Rekić, koji smo opisali nedavno, da Republika Srpska ima tjeralicu za S. Rekićem koji bez problema radi u MUP-u Sarajevo. Kada bi ga istinski tražili, sigurno ne bi bio zaposlenik policije.

Senad Hadžifejzović napuhanac novinarske elite u BiH ili je manipulator ili nema pojma što priča u ovoj emisji, jer hvali lažnog heroja Orlića, srpsku špiju… Iz ovog razgovora zanimljiva je tek jedna rečenica koju je bubnuo greškom Orić, da je dobio obavijest o svome progonu iz Beograda, ne od muslimaske strane i time potvrdio od kuda vjetar puše….

Naser Orić završio je tečaj za milicajca 1988. godine, nakon što je u JNA dogurao do desetara. Stažiranje je proveo u milicijskoj stanici Savski vijenac u Beogradu. Zatim prelazi specijalnu jedinicu milicije Srbije, te je primljen kod Radovana Stojkovića zvanog Badža, komadanta republičke milicije SUP-a Srbije i zamjenika ministra za specijalnu miliciju. Jedinica se bavila i štičenjem osoba (200 ljudi je radilo u toj jednici, dva odreda).

https://www.hop.com.hr/2017/10/10/sef-bosanske-sipe-snima-pornice-u-uredu-i-za-njim-je-raspisana-tjeralica/

Full page photo

Nakon saznanja da se Jugoslavija raspada, ostaci države upućuju svoje kadrove u BiH, muslimanske kadrove odane Jugoslaviji, njih 100 zapovjednika pa i samog Orića, koji dobiva 16.6. 1991. godine raspored u Srebrenicu, potpisao je raspored Avdo Hebib.

Full page photo1

Prvo je ustoličen kao komandir stanice, da bi poslije postao i načelnik. To piše  u dosjeu 626. Ovi pristigli muslimani milicajci iz Srbije “pomažu” da se održi Jugoslavija, jer je i sam Izetbegović rekao da oni ostaju u Jugoslaviji. Orić je srpski kadar.

Orić dolaskom u Srebrenicu uvezuje se sa jednicom Frenka Simatovića preko Bajine Bašte. On je čovjek od povjerenja Radovan Stojčića Badže.

Orić je zadužen za klanja i ubijanja srpske i muslimanske strane, kako bi općenito srpske zločine izjednačio sa muslimanskima. Pri padu Srebrenice heroj Orić kako ga naziva ovaj novinar Senad Hadžifejzović, bježi.  

U Konjević polju Orić je skinuo jednog muslimana do gola, Nurisa Rizvanovića i ubio ga.

U Srebrenici bio je zadužen za brutalne likvidacije, koje su na kraju dovele i do genocida nad muslimanima. Današnja medijska grupa u BiH treba prikazati isključivo Hrvate zlom, jer u muslimanskim redovima ima koliko hoćete Rekića, Orića i sličnih izdajnika.

https://www.hop.com.hr/2017/10/05/srpski-spijun-osumunjicen-za-ratne-zlocine-ubacen-u-bosnjacke-redove-radi-u-mup-u-bih-iako-je-tjeralica-za-njim/

Heroj Orić prije pada Srebrenice prebačen je helikopterom u Tuzlu, preko Han pijeska, a to znači preko srpskih linija, s time da nitko nije gađao taj helikopter u kojem je zločinac protiv Srba. Preko općine Crna rijeka helikopter je letio, što znači preko gl. štaba vojske RS.

Ova farsa od suđenja trebala je primiriti Srbe, jer suđenje je provedeno, a opet Bošnjake natjerat da vjeruju kako je njihov heroj oslobođen. Istina je drugačija.

Monstruozni mozgovi generala A Vasiljevića, F. Simatovića i J. Stanišića su koristili muslimanske izdajnike da provode brutalnost nad Srbima, kako bi opravdali srpske zločine. Oni su koristili i Srbe kao žrtve za svoj cilj. Zato se nije pojavio zaštičeni svjedok iz Srbije na suđenju Oriću, koji između ostalog  je isto musliman Samir Avdić i djelatnik tadašnje milicije Srbije.

I.D.

HOP

Otkrivamo: A. VASILJEVIĆ KONTROLIRA FEDERACIJU I OSIGURAVA SRPSKI INTERES