Srpska propaganda širi laži da su ustaše pobili sve Srbe u Glini, a poslije rata bilo ih je 20 000!

0
10136

“Ako postoje ratnici svjetla – a postoje (to su naši hrvatskki branitelji) onda postoje i povjesničari svjetla. To su pak znanstvenici koji po cijenu velikih životnih odricanja ispod debelih naslaga laži koje su širene u vrijeme komunističke Jugoslavije traže i nalaze istinu o povijesti Hrvata. Jedan od “povjesničara svjetla” je i povjesničar sa splitskom adresom Stjepan Lozo. Nakon dugih 15 godina rudarenja po arhivima objavio je knjigu “Ideologija i propaganda velikosrpskoga genocida nad Hrvatima – projekt ‘Homogena Srbija’ 1941.”

Tek je objavljena a već je podigla popriličnu prašinu jer razotkriva kako su Srbi manipulirali vlastitim zločinima i prebacivali ih na hrvatski narod. Stjepan Lozo gost je Moje Hrvatske. Emisijom će se obilježiti i stogodišnjica “Prosinačkih žrtava” – nasilnog i krvavog gušenja”

https://laudato.tv/emisije/moja-hrvatska/moja-hrvatska-stjepan-lozo/?fbclid=IwAR39BXfrsIVPEeYEvUaUY3J4af77UW6dNUJiCV4lrozVpSVov2A0TKcsmwg

Povjesničar Lozo pokazao je u emisiji dokumente kojima se dokazuje strašna srpska propaganda kojom se zapravo poziva na klanje Hrvata. Usađivanje djeci mržnje prema Hrvatima. Srpsku crkvu  kao zlo s kojim je lažirano kako je ubijeno milijune Srba! Ta laž je pokrenula Križni put.

S. Moljević , srpski Goebbels otvoreno je prijetio klanjima Hrvata da bi ostvario Veliku Srbiju, to se i danas događa.

čosić

Srpska gamad tvrdi da su ustaše pobili sve Srbe u Gospiću, Lapcu i Glini. Poslije rata u Glini ih ima preko 22 000 na popisu, u Lapcu 10 000 , a u Gospiću 8000. Danas ove laži preuzima M. Pupovac. On je novi S. Moljević u Hrvatskoj.

Njegove Novosti pišu potpuno isto kao nekadašnji časopis Srbobran. Srpska crkva laže odurno kao i 1941. godine! A mi ih plaćamo. To su ljudi za suživot?

A što čini pravosuđe? Sudi D. Kelemincu za spaljivanje takvog lista jer se širi mržnja prema Srbima? Ovaj postupak nagoviješta novu klaonicu Hrvata i vrlo je opasan. DORH je tražio i pritvaranje D. Kelminca i pokazalo se kao četnički sluga.

thompsnovostinovosti1novosti naslovnicanovost

Ovaj govora Šešelja potvrđuje činjenicu da Srbi ne odustaju od Velike Srbije i jasno govori da je naš povjesničar Lozo točno govorio u emisiji. Pupovac i Šešelj su poluge nove srpske klaonice.  Šešelj priprema novu pobunu na terenu.

U Beogradu postoji Biro Krajine, vlada četnička u izbjeglištvu. Na tu činjenicu MVP ne reagira, to znači da provodi i ono četničku politiku, a naši diplomati su ili izdajnici ili kreteni. Zbog njihove nesposobnosti nas čeka nova klaonica.

Pravosuđe je jasna četnička poluga u rukama Pupovca. Uz sve dokaze Nenada Vlahovića protiv  kriminalca Pupovca, Vlahović je osuđen i uništen, financijski. Radi se o teško bolesnom čovjeku kojeg ovakvo izdajničko pravosuđe osuđuje jer je otkrio milijunske pronevjere Pupovca. Znači isti slučaj kao i Keleminec.

Treći dokaz četničkog pravosuđa je Srbin Rade Dragić, kojeg Srbi progone, vrijeđaju, premlaćuju, prijete i tuku djecu jer ne želi biti četnik i oženio je Hrvaticu! Policija i pravosuđe mu podmeću i štite lokalni SDSS u općini Gvozd. To je zločin nad tom obitelji. Nakon svega župan iz HDZ-a otvoreno laže na dočeku predsjednice u Vrginmostu tvrdeći da je četničko leglo Vrginmost primjer suživot i tako potiče jačanje četništva.

Koliko je opasan župan Žinić za Hrvate govore ove slike;

received_367549530669741

Ovo đubre je u UN-u lagalo o milijunima ubijenih Srba od strane ustaša, što je povjesničar Lozo dokazao kao laž, kao i Leljak, Vukić… Ovo đubre je klalo i silovalo za vrijeme rada, osnovao je logor smrti Vojnić, a sada je desna ruka šefa izbjeglih Srba M. Linte. On govori o fašizmu? Njega obilaze čelnici općine Gvozd! Sram te može biti Žiniću.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Na slici sa PUPOVCEM  je Linta, a desno pretili četnik koji je razarao Karlovac, pa je za tu funkciju dobio mjesto načelnika općine Gvozd. Nakon što je otkriven kriminal oko njega, pljačkao je općinu, HDZ mu osigurava posao u Hrvatskim šumama. Zašto šutiš o ovome Žiniću? To je za tebe suživot!

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Ovo je slika Linte sa Đurom Škaljcem i šefom logora smrti Vojnić. O čemu taj župan priča? O kakvom suživotu. Pa ovi se spremaju na nova klanja!

received_272782036759054

Učiteljica koja drma osnovnom školom, dovedena iz Beograda bliska Linti.

received_125564598363969

Današnji načelnik općine sluga Linte.

sdp četnikčetnička omladina1

Druženje Srba iz općine Gvozd sa srpskim zločincima iz rata Šapićem i Škaljcem u općini i Beogradu…O kojem primjeru suživota ovaj župan govori? Jeli je on lud čovjek ili pokriva nerad svojih  službi?

rušnov

Slika sa dočeka predsjednice u općini Gvozd. Zadojenost mladih Srba o kojoj govori povjesničar Lozo.

Zadojenost četnika sa Banovine u Beogradu.

Naša kretenska vlast progoni Keleminca, Vlahovića, Dragića, naš portal,a brani teze ove gamadi.

matija babićScreenshot_20181210-120424_Facebookmatja (1)

 

Usporedite stavove Stankovića i Babića i svakoj budali je jasno da se vodi specijalni rat protiv Hrvata.

puhovski

pupovac-glavašević

glavašević

“Znanstvenici vode propagandu”

kapović

Povijest nam vodi rođak zločinca Mike Špiljka po HRT-u, medije nam vode djeca oficira JNA ubačenih po zamisli glavnog zločinca generala A. Vasiljevića, sadašnjeg S. Maljevića i srpskog vojnog Goebbelsa. Genocid se nastavlja, lažiranje povijesti, dok mediji  se silno trude zbližiti nas sa takvim luđacima, tko ne pristane taj je šovinist!

Igor Drenjančević

HOP