Ludilo Pape: U crkvi otvorili restoran, kardinal glumio kuhara, svećenici u crkvi vješaju zastave gay pridea

0
9176

Papa Franjo otvorio je nove procese u crkvi, umjesto slika Isusa tu su novi zaslužnici na zidovima, migranti, tjera vjernike iz crkve koji mu nisu po volji, vrijeđa ih, a iz nekih crkava napravljeni su restorani brze prehrane.

Od katoličke Italije napravio je crkveni cirkus uz pomoć poludjelog svećenstva.

received_316579689064367

Na ovaj način su Talijani u okolici Milana okitili crkvu gay zastavama i slikama migranta umjesto Isusa  za vrijeme mise 2018 godine.

Ovo ludilo nastavilo se i u drugoj crkvi…

U organizaciji napuljske dijece i crvenog križa organiziran je pizza-dernek neke picerije iz okolice Milana i to u samoj crkvi, na tlu posvećenom Bogu i molitvi, što je samo po sebi oskvrnuće.

 

Kardinal je stao uz pizza-majstora, nabacio pregaču i dijeli pizze narodu u ime “multikulturalnog” slavlja “u duginim bojama” na sam dan Božića. Kakve veze ima masovno žderanje pizze i navijačko urlanje s misom, molitvom, Božićem ili misnim slavljem rođenja Isusa Krista, nije jasno – osim možda papi Franji?

Na ovaj način se ismijava vjernike i njihovu vjeru, tjera ih se iz crkve, i umjesto toga se nevjernike poziva na dernek.

Usporedivo je ovo nakaradno stanje  s onim biblijskim opisom trgovanja u hramu koje je osudio sam Isus i izbacio ih sve van. To isto sad ustvari promovira papa Franjo. Oskvrnuće i razvratništvo koje podupire kardinal!

“A tradicionalni katolici su rigidni i najveća opasnost za Crkvu danas.

Tko smo mi da sudimo ovakvim veselim kardinalima?!”- jedan je od kretenskih komentara tuluma u crkvi.

A ima od toga i gore…Tzv. feministice guraju križ u međunožje, jer im je navodno crkva kriva kad zatrudne i onda ubijaju život.

I.R.

HOP