Đakić je bio protiv prosvjeda u Vukovaru i podijelio je HVIDRA-u, a sin pomaže Pupovcu da opet stane na noge

0
9612

“Prosvjed u Vukovaru je gubljenje vremena, novaca i živaca” rekao je šef HVIDRA-e Josip Đakić.

Sjećate se tih nebuloza?

đakić

Sportske igre Hvidre, koje se trebaju održati od 12. do 14. listopada u Vukovaru, u vrijeme kad je gradonačelnik Ivan Penavanajavio prosvjed protiv institucija zbog nerješavanja ratnih zločina, mogle bi biti odgođene ili preseljene u drugi grad.- takvim glupostima hranio nas je Đakić u vrijeme prosvjeda u Vukovaru?!  Da prevedemo na zdravo -seljački jezik, Đakić je bio na strani Pupovca. A ovaj u koaliciji sa Plenkovićem.

đakić

Njegov sin baš na pravoslavni Božić šalje slike i pozdrave koji nemaju veze sa Isusom?! Slučajno? Ne vjerujemo. Sa jasnim stavom da našteti Hrvatskoj i pomogne već propalom Pupovcu.  On nije malouman i jako dobro zna što radi.

Afere oko Plenkovića i predsjednice se redaju kao na traci, od borbenih zrakoplova, preko Uljanika, Agrokora, SMS afere, pa do afere Radeljić.  I treba hitno skrenuti pažnju. I to je ovaj mali ljigavac napravio. Kakav otac takav sin.

Usput je oblatio mnoge koji sa time nemaju veze. Dao je priliku Pupovcu koji je u blagajnu ugurao 56 milijuna kuna da nas odmah prozove, a prosrpski mediji to prošire po svijetu.

Znaju li naše političke budale da vodeći srpski svećenici kod nas- dio su ‘srpske državne bezbednosti’?!

U drugi plan je odmah pala činjenica da srpske pravoslavne  liturgije u Hrvatskoj na Božić vode srpski bezbednjaci Ćulibrk i Malobabić , koji jako dobro znaju za zločine srpske strane u ratu . O tome niti riječi, jer je sin šefa HVIDRA-e u prvom planu.

Više je nego jasno da je rukopis provokatora na Tuđmanovom spomeniku, koji niti liči niti ima veze sa Tuđmanom, kao i ova provokacija Đakića uigrani  su scenario za odvlačenja pažnje.

Screenshot_20190106-125839_Gallery

Jer da je to sve tako loše između Pupovca i Kradezea ne bi oni bili u vlasti zajedno. Ne bi HDZ i četnik Milorad Dodik bili u BiH zajedno…sve je ovo predstava na štetu hrvatskog naroda i na njegov račun.

I stari i mladi prebogati Đakić nisu zaslužili niti riječ da bi se itko osvrnuo na njih, a svojim djelovanjem dali su krila jednoj velikoj političkoj gnjidi koja uživa u ogromnom novcu dok mu narod nema niti struju u izbornoj bazi…što je otkrio Nenad Vlahović u emisiji Z 1 .

Žao nam je kao i obitelji Dragić da nije smogao snage i rekao tko su ti teroristi u blizini Pupovca, jer on ga najbolje pozna.

HOP