Demant šefa carine za optužbe kolega

0
627

Dana 22. prosinca 2018. godine na Internet portalu „HOP nezavisni news portal“, na Internet adresi: https://www.hop.com.hr  objavljen je članak podnaslovom „Carinici optužuju svoje šefove da plaćaju večere na „crno“ i da su propustili naplatiti carinski dug 9,3 milijuna kuna!“ s podnaslovom „DA LI IM (ŠEFOVIMA CARINE RIJEKA) NETKO SMIJE REĆI DA I ONI MORAJU POŠTOVATI POZITIVNE PROPISE RH“.

U privitku ovog e-maila dostavljam Zahtjev za ispravkom objavljene informacije, sukladno odredbama čl. 40. i čl. 22. st. 2. Zakona o medijima („Narodne novine“ broj 59/04, 84/11 i 81/13), na adresu elektroničke pošte [email protected] i [email protected] glavnom uredniku Igoru Drenjančeviću, te zahtijevam objavljivanje ispravka bez odgode i bez promjena i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu na isti ili istovrijedni način na koji su bile objavljene pogrešne informacije dana 22. prosinca 2018. godine u članku pod naslovom  „Carinici optužuju svoje šefove da plaćaju večere na „crno“ i da su propustili naplatiti carinski dug 9,3 milijuna kuna!“ s podnaslovom „DA LI IM (ŠEFOVIMA CARINE RIJEKA) NETKO SMIJE REĆI DA I ONI MORAJU POŠTOVATI POZITIVNE PROPISE RH“.

Ovaj Zahtjev za ispravkom objavljene informacije, sukladno odredbama čl. 40. i čl. 22. st. 2. Zakona o medijima, podnosim dostavom na adresu elektroničke pošte: [email protected] i [email protected] budući elektronička publikacija „HOP nezavisni news portal“ nije upisana u Upisnik pružatelja elektroničkih publikacija, te ista nema istaknuto na vidljivom mjestu tvrtku i sjedište, odnosno ime i prezime te prebivalište nakladnika.

S poštovanjem,

 

Andrej Ćuković

Pomoćnik pročelnika Područnog carinskog ureda Rijeka

Zahtjev za ispravkom objavljene informacije - Andrej Ćuković