Novinarka Fox Newsa nazvala Srbiju – SerKosovobija

0
3138
 Novinarka Fox Newsa Hollie Mc Kay nehotice kumovala dalekoj i nepoznatoj Srbiji imenom Serkosovobija
Primitivni i prosti Srbin preko vlastite i anonimne čitateljske IP adrese internetskoga portala Kurira novinarki Fox Newsa na njezino slučajno kumovanje Srbiji odgovorio pozivom na oralni seks
Šarmantna i vrlo zgodna novinarka i voditeljica američke televizijske mreže Fox News Hollie Mc Kay iznenada je dospjela u centar pozornosti srpske, ali sad i svjetske javnosti. Ta voditeljica atraktivnoga izgleda jako je razljutila vaskoliki nebeski narod s brdovitoga Balkana i to posve slučajno i spontano. U najavi izvješća političkih događaja s užarenoga i uvijek uzavreloga jugoistoka Europe, 33 – godišnja Njujorčanka je laspusom najavila “nastavak političkih pregovora između Kosova i Serkosovobije jer njihov dugogodišnji verbalni rat prijeti izazivanjem novoga ratnog sukoba.” Kad je shvatila pogrešku u imenovanju Srbije, američka novinarka se odmah ispravila i ispričala, te je u nastavku Srbiju počela oslovljavati njenim uobičajenim i poznatim imenom Srbija.
Ali, Srbi su, kao i obično, u svemu jedino željeli vidjeti zadnju namjeru i opaku i opasnu zavjeru protiv nebeskoga naroda na letjećim kineskim automobilima. Još nisu stigli tako “iznenađeni i uvrijeđeni” zaprijetiti Americi u znak odmazde ruskim raketama. Polako, pričekajmo malo, ima vremena i za to svjetsko čudo kad Vladimir Putin 17. siječnja doputuje u Beograd odlikovati svoga KGB potrčka Aleksandra Vučića, ruskoga političkog mangupa ubačenoga u srpske redove lažnih srpskih pregovarača s lažnim srpskim namjerama o nepostojećoj srpskoj želji da uđe u EU. Mogli su tako aplicirati po naputku Putina i za fingirano članstvo Srbije u NATO paktu, svejedno, prije ili kasnije, bili bi opet pročitani od strane SAD, EU i NATO kao ubačeni ruski trojanski konji u pokušaju rovarenja i podrivanja EU i NATO. Plan srpskih i ruskih krtica je propao, krtičnjak im je otkriven na vrijeme. I sad 17. siječnja, kad je već igri skrivalica došao kraj, mogu i Srbi i Rusi i Vučić i Putin, skinuti maske. Putinova dodjela provorazrednoga ruskoga odličja Aleksandra Nevskog njihovom balkanskom džokeru Aleksandru Vučiću i potpisivanje srpsko – ruskog sporazuma o vojno – tehničkoj suradnji, je signal da su i Srbi i Rusi razumjeli da im EU i NATO šalju poruku: The game is over.
I pošto se sad u završnici partije igra remi otvorenih karata Srbi su riješili otpustiti ručnu kočnicu, ali kako vidimo, ne samo združena srpsko – ruska strana, nego i njima suprotna atlantska strana, nema se više potrebe suzdržavati i stvari počinje nazivati pravim imenom. Je li baš lijepa voditeljica Hollie Mc Kay u takvome političkom rascijepu Srbije sasvim slučajno, ili migom nekoga političkog uzvanika, kazala Serkosovobija, pa se brže bolje ispravila ili nije, to sad i nije u prvome planu. Mnogo je upadljivija i uočljivija reakcija bijesnih i razgoropađenih Srba koji radi toga njezinoga lapsusa linguae američkoj novinarki otvoreno prijete preko svojih interenetskih portala, čak i nuđenjem oralnoga seksa. Jer, vele srpski neotesani čobani da će je tako “silom preodgojiti da zavoli Srbe, pa tako i Balkan i Balkance.” U čemu je to pogriješila ljepuškasta Holie Mc Kay? Možda jedino u tome što Srbistan nije, naravno, bez nepotrebne isprike nazvala prikladnijim imenom Serbokarpatija? Otkako su poodavno Srbi sišli s vrha Karpata u doline diljem njima znanoga područja “Balkana” ( kako su od Turaka posudili tu riječ ), samo razmišljaju da silom i silovanjem povijesti prošire granice Serbokarpatije do onih granica dokle su nekad davno Turci ognjem i mačem stizali. U međuvremenu propalo je i Tursko carstvo i povuklo se u granice Anatolije, ali snovi Serbokarpatije o zapadnom teritorijalnom proširenju Srbije u granicama turskih srednjevjekovnih osvajanja nisu raspršeni.I zato nemaju Srbi “serkosovo – fobiju” nego ih drma istinska eurofobija i njihova udružena bolest rusoguzija i turkofilija, Srbima, udvostručena bolest najmilija.
Dragan Ilić iz Beograda
HOP