Crikveničanke pobijedile u nizozemskom showu “The Voice”

0
3460

Ženska moć

“Luminize” band sastavljen od četiri Crikveničanke, mlade, nadarene i privlačne koje  su prije izvjesnog vremena proslavile 17 godina zajedničkog djelovanja, nedavno je osvojio prvo mjesto u čuvenom nizozemskom showu “The Voice”, oduševili kritiku i publiku kvalitetnim i energičnim nastupom.

Godinama žive izvan Hrvatske, gdje su snimile nekoliko hitova. Prošlog proljeća su nastupile i na svečanosti nizozemske, kraljevske obitelji.
Kako se poznato natjecanje renoviralo i promijenilo, prihvaćajući i bandove, nadarene glazbenice su nadahnuto izvele poznatu melodiju, “Lady Marmelade”, sto predstavlja “girl power”.Marcela i Matilda Orosi, Tea Misković i Irena Rogović su zadivile i dva potencijalna mentora, najprije čuvenog Wayne, prošlogodišnjeg predstavnika Holandije na Eurosongu i veoma poznatog i popularnog rapera Ali B, s kojim su i nastupale na jednoj turneji.

Prvi im je izgovorio rijeci hvale : Ne samo da dobro izgledate, pjevate, nego odlično svirate.

Luminize championnes The Voice aux Pays Bas
Posjedujete sve neophodno za uspjeh i jedinstvene ste. Ovako nešto zemlja nije vidjela.
U rodnoj Hrvatskoj su snimile rado slušani hit “Zašto još volim te” izvođen s Marinom Jurićem Čvorom.
Nakon nizozemskog albuma “All Or Nothing” ostvarenog s producentom Holegom Schwedtom, objavile su singl “Twilight” okarakteriziran kao “dark-rock” sa melodičnim Marcelinim glasom, označen kao tamni instrumentalizam s električnim utjecajima. Najnoviji singl “Follow me”, njezinu baladu koja para srca, ostvarile su s producentom Mellcemom.

Džana Mujadžić iz Pariza za HOP