Komedija: Srpski ratni zločinac i profiter otkopao svu pokopanu rodbinu sa hrvatskog groblja i transportirao ih u Srbiju!

0
6114

Đuro Škaljac je u vrijeme domovinskog rata bio glavna faca na Banovini među Srbima. On je osnivač logora Vojnić u kojem su pogubljeni i premlaćivani Hrvati. Iz BiH je otimao mlade muslimanke koje su srpske zvijeri silovale i zlostavlje.

step0002

I u ovoj knjizi Srbina Dakića spominje se u lošem kontekstu

 

Bavio se pljačkom hrvatske imovine, švercom sa muslimanima  iz BiH u svezi nafte i humanitarne pomoći.

Još 1994. svu imovinu prebacio je u Srbiju, jer je znao da od Krajine nema ništa. Danas je desna ruka Miodraga Linte i Milorada Pupovca.  Stanje na terenu kordinira iz Beograda.

NJEGOVA MU BORBA  DALA NA SVAKOM KUTA PO DVA APARTMANA

Škaljac ima apartmane po Beogradu, apartmane u Grčkoj koje mu vodi bivši milicajac iz Vojnića Erceg, još uvijek otkupljeni stan u Vojniću, dijete od ljubavnice u Topuskom, ali sve pokopane iz obitelji, koji su zakopani na hrvatskim grobljima prije 12 godina prebacio je u Srbiju, jer se boji prijeći granicu zbog ratnih zločina, te iz ogromne mržnje prema Hrvatskoj.

Sin tog bandita redovito prijeti uredništvu našeg portala, ali znate kako narod kaže da se svako češe gdje ga najviše svrbi…

Na slici sa Miodragom Lintom i svojim kumom, zapovjednikom logora smrti iz Vojnića…neki od njih slobodno se šetaju Hrvatskom, kao i njegovi sinovi, od kojih je jedan velika policijska faca u Zemunu, gdje naravno kontrolira izbjegle Srbe, kako Srbi ne bi otkrili tko je njegov tatica. U Srbiji su zločinci ugledni ljudi,  te je ovaj sin uglednog koljača i lopova.

HOP