Srpski bandit (šef Pupiju) Linta slavi sa sinom zločinca Mladića ,a Hrvate proziva za ustaštvo!

0
10576

Bijeda hrvatskog novinarstva vidi se u činjenici da  niti jednom riječi nije izvjestilo da je četnički vođa srpskih traktorista u Beogradu, šovinist Miodrag Linta, boravio u Zagrebu, vrijeđao našu državu, narod, nazivao nas fašistima i optužio nas za pokretanje velikosrpske agresije. To đubre tvrdi da smo mi krivi što su Srbi poklali 17000 građana Hrvatske. To je govorio u srpskom društvu Privrednik, usred Zagreba pred naše blagdane.

MVP uopće nije reagirao niti ona splašena ministrica Pejčinovićka, njih to ne brine, oni se bave svojim djelatnikom koji prijavljuje diplomate za kriminal! A mi ih plaćamo!

Naša policija privodi političara Keleminca jer pali srpske Novosti, ali govor mržnje ovog četnika dozvoljava jer se očito boji četnika ili ih štiti.

Taj smrad šetao se slobodno po Hrvatskoj, huškao Srbe protiv Hrvata, širio šovinizam, obilazio četničku crkvu, tvrdio da je država pokrala Srbe u nekretninama. Niti slova o tome u medijima. Vulinu je zabranjen ulaz u Hrvatsku zbog sličnih ispada, ali ovom gadu nije. Dozvoljeno mu je da u miru širi četništvo u kradezelendu. 

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Nitko živ niti glas nije digao. Pupovac se šepurio sa tim gadom po Zagrebu, a u Zagreb je doveo Linta i četničkog seljačića načelnika Vrginmosta, da pokaže kako četnicima nitko ne može ništa. I dok država sudi  mladogĐakića, s druge strane podržava četnike.

Kradeze je postao četnička stranka, stranka kukavica i prevaranata koji služi ovome gadu.

linta

Kada se vratio u Srbiju okupio je svoje smradove iz traktorijade 1995. i sa sinom zločinca Mladića koji je klao po Srebrenic,i  četničkom mafijaškom crkvom proslavio Božić.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na slici Linta , šef logora smrti Vojnić, ratni zločinac Đuro Škaljac.

Njima nije objasnio zašto je njegova desna ruka Đuro zločinac Škaljac još 1994. godine sve odvezao za Srbiju, otkuda mu toliki novac kao i svi ostalim facama Krajine, zašto je Čedo Bulat krao i dilao naftu umjesto da se bavio vojskom, kako su svi skupa švercali sa Abdićem i 5. korpusom streljivo, a danas su zaštitnici Srba i što je obitelj današnjeg načelnika općine Gvozd švercala u jutenim vrećama.

Svakom normalnom Srbinu je jasno da su ih stavili i srpski getto u Busijama i paze ti smradovi da ne bi netko progovorio. Oni ne štite Srbe već, pljačku, zločine, silovanja i svoj dobar život na osnovu toga!

Našu predsjednicu i premijera može biti sram da te srpske bradate nakaze srpske crkve uopće primaju ,jer su oni prvenstveno srpski obavještajci.

 

HOP