Muslimani u Sarajevu prijetili muslimanki zbog jakne ‘hrvatskog grba’

0
11110

Jakna s kockicama 🇭🇷 u Sarajevu!
..još sam pod utiscima onoga što se večeras desilo… U skoro punom tramvaju stajala sam i slušala muziku. Nisaam ni shvatila da je u tramvaju haos zbog mojih kockica.. U jednom momentu su mi gospođe prišle i diskretno rekle kako je u tramvaju neki divljak koji me želi ubiti.. prebiti kad izađem iz tramvaja.. Da ne izlazim sama.. jer kako kažee, “Šahovnici nije mjesto u Sarajevu”, “Mrzi hrvate”, “Otkud mi hrabrost.. , treba me ubiti..” psuje mi sveee, prijeti… itd.. ostatak ljudi iz tramvaja bio je raspoložen zaštiti me, savjetuju da budem u tramvaju s njima.. Il da odemo u policiju s kolegicom koja je ušla u tramvaj.. Hmm..jer nisu sve Sarajlije iste, pa hvala Bogu!!
.. ja sam zvala policajca….i to kojeg- Samir Imamovic – naravno 🤗 ♡
Na kraju je divljak otišao glavom bez obzira…
Smatram da imam pravo svoju jaknu obući kad hoću i gdje hoću.. pa i u Sarajevu.. dans je bilo hladno i svi znate da su se i snijeg i kiša smjenjivali.. zašto ne bih obukla najbolju jaknu koju imam?
Nisam nacionalista i nikad neću biti, iako imam možda i više prava biti, nego taj divljak.. da nije rata bilo, možda bih i ja imala roditelje i porodicu, drugi život.. pa opet ne mrzim, sretna sam, volim život.. jer pojedinac ne čini populaciju.. oke mi je.. možete me i ubiti, ali Sedina Muhibić – Seddina Bosna – sarajka – muslimanka – ostajem pri svom..pa taman sama i jedina bila.. i dalje s ponosom kockice moje drage će da me prate, jer su mi donijele najljepše trenutke života kao i super prijatelje… svi koji su protiv toga.. neka kockice broje, a ne moraju me ni pogledati više..🇧🇦🇭🇷
Najlakše je kad pitaju me koliko i kako ja nju 🇭🇷volim jako – samo jedna rječ bi bila to #NEOPISIVO!! 🇭🇷
Širimo ljubav i volimo se..
#Cro_Ski_Team #zauvijek 🇭🇷🎿
#neka_pati_kome_smeta 🇭🇷🇧🇦

Sedina Muhabić fb profil

HOP