Ekskluzivno: Kod nekadašnjeg čuvara srpskog logora smrti – Vojnić, pronađen je pištolj za likvidaciju na imanju!

0
16728

U tijeku  dana  u našu redakciju smo dobili dokaze da nekadašnji četnik u SAO Krajini, srpski čuvar u logoru Vojnić, poznat po iživljavanjima nad Hrvatima Mile Galogaža zvani Bure u svojoj kući na adresi Slavsko polje 220 ima oružje na posjedu. Radi se o pištolju ručne izrade sa prigušivačem kako nam kaže izvor, a sam pištolj nalazi se kokošinjcu.

IMG_20181222_153359IMG_20181222_153204IMG_20181222_153722

Pretpostavlja se da još oružja ima zakopanog po selu za koje zna ovaj bivši čuvar logora.

 

Mile Galogaža u ratu je bio čuvar logora u Vonjiću. Poznat je  bio po činjenici da je logoraše tjerao da mu rade na kući, poljodjelske poslove na njegovom imanju, čak je bio toliko svirep te je neke od njih tjerao da mu beru plodove bosi, po zimi. Jednostavno rečeno iživljavao se nad nad njima. Povezuje se Galogažu i sa nestankom tri mlada muslimana iz logora Vojnić.

Tom zlotvoru država hrvatska je obnovila kuću. Svako proljeće vraća se iz Srbije na svoje imanje u općini Gvozd gdje živi po ljetu, a usput zarađuje na crno radeći zidarske poslove.  To je još jedna priča iz hrvatskog apsurdistana.

Kada je u Hrvatskoj okuplja svoje ekstremiste u svoju čeliju bradatih masnih spodoba i prijeti susjedima. Policija je već pretresela njegovu kuću kada je prijetio mirnim susjedima, ali nije našla pištolj TT-33 koji se nalazio u drvarnici. Vjerojatno ne bi niti ovaj našla…

Ovaj  pištolj kućne izrade sa prigušivačem namijenjen je očito likvidaciji iz blizine. Par metara od njega živi obitelj Dragić kojoj su ekstremni Srbi pucali u kuću, prijetili likvidacijama, silovanjem kćeri od 9 godina. Na sve te prijetnje policija nije dala adekvatnu zaštitu obitelji, nije pretresla moguća mjesta skrivanja oružja, a kamoli da je ovaj četnik ispitan. O tome slučaju jedino je Z1 televizija govorila.

IMG-4ea3ce5677e82391d29af26d791c2254-V

O kojoj vrsti gada se radi govori činjenica da je napisao nedavno U na svojoj kući za što je htio pokriviti Hrvate, a slovo U je napisano istom bojom kojom je farbao plugove za poljodjelstvo. Kuću obilazi i čuva kada njega nema u Hrvatskoj SDSS-ov vijećnik Mile Malobabić zvani Beci, srpski ekstremista.

malobabić

Beci je rođak vrlo značajnog srpskog popa Nikole Malobabića kojeg viđamo na domjencima sa našim tragikomičnim kradezeovcima …inače u ratu bio je desna ruka ratnih zločinaca Đure Škaljca, Frenkija Simatovića kao specijalizirani šifrant srpske vojske za dešifriranje tajnih zapovjedi srpskih državnih službi. Svjedoci njihovih ratnih zločina ovim pištoljem mogli su biti likvidirani.

 

Hoće li policija nešto poduzeti nije nam poznato.

HOP