Četnik na Veleučilištu u Karlovcu!

0
14217
Nikola Trbojević redovni profesor na fakultetu u Karlovcu,  rođen 11. rujna 1951. u Vojniću.  Završio je strojarstvo na Tehničkom fakultetu u Rijeci. Nakon studija 1977. godine vratio se u Vojnić i počeo karijeru izdvojenom od pogonu karlovačke Jugoturbine. Bila je to tvornica pumpi s pedesetak zaposlenih. Sa suradnicima je pokrenuo izgradnju novih hala, specijalizirali su se za izradu svih vrsta pumpi.- piše srpski portal, a prenosi Maxportal.
U tekstu stoji jedna činjenica koja je više znanstvena fantastika…kako i on nije ništa imao sa ratom posebno na području Vojnića;
-Krajem 1992. godine ponovo sam postavljen za direktora Tvornice pumpi u Vojniću. Uspio sam okupiti vrlo stručan tim i pokrenem proizvodnju crpki. Cijelo vrijeme rata uspješno smo poslovali na tržištu Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, a na području bivše Krajine održavali smo sve vodovodne sustave, remontirali pumpne stanice i isporučivali nove crpke. Sa stotinjak zaposlenih bili smo jedno od rijetkih poduzeća koje je u ratu radilo za tržište.- govori Trbojević.
https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/nikola-trbojevic-u-ratu-cetnicka-uzdanica-u-vojnicu-danas-profesor-u-karlovcu/
Trbojević je u ratu bio u zapovjedništvu Vojnića. Tu je sretao često ratnog zločinca F. Simatovića, Đuru Škaljca i ostalu zločinačku ekipu. Naravno i sadašnjeg popa Nikolu Malobabića koji je u ratu bio srpski šifrant.
U knjizi srpskog teroriste Krajine Mile Dakića Ratni dnevnik ovaj ‘intelektualac ‘ spominje se tijekom sprovođena zarobljenih hrvatskih vojnika  u logor Vojnić, gdje su bili premlaćivani.
U tekstu srpskog portala se tvrdi da je čovjek radio kao inžinjer u Jugoturbini. No prešučuje se činjenica da je u Vojniću bio pogon srpske tvornice oružja “Prvi partizan” koja je sklapala i popravljala oružje za vrijeme rata. Znači on je bio šef tog pogona. Sudjelovao je i u oružanim akcijama što nam potvrđuju i naši izvori.
Kao ‘ugroženi Srbin ‘ nakon sve kuknjave i njegovih laži , te povratka iz Srbije u ‘ustašku državu’ , isti je završio kao predavač na karlovačkom Veleučilištu.
  Na tom Veleučilištu nije se mogao zaposliti neki pošten i častan čovjek već srpski ekstremista i četnik koji nam još drži i lekcije kako je ovo bila država srpskog naroda.
Danas je lik umirovljen, a ovo je itekakva ljaga na Veleučilištu koje bira ovakve ekstremiste i tako širi krug ekstremista po našim institucijama.
vesti_tekst
Četničko glasilo Banija rs branilo je ovog teroristu nakon objave na Maxportalu. Definitivno se radi o srpskom teroristi.
Ovaj nakradni lik iz Vojišnice kraj  Vojnića poznat je po ushićenom pozdravljanju srpskog zločinca i predsjednika Srbije Vučića, te zamolbi da lokalnom nogometnom klubu nabavi dresove.
HOP