Glina: Migranti provaljuju i pljačkaju vikendicu, dok nas Božinović uvjerava da je sve sigurno!

0
7745

FB_IMG_1548428177117 FB_IMG_1548428168248

Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju

Rekao bi Plenković i njegov drug Božinović, “tko to kaže, tko laže da je imigranta malo kod nas”, “nije malo, nije malo, u vikendici ih još nešto ostalo”…

I dok naše jake snage MUP-a brane SPC i Pupovca po Zagrebu od povampirenih ustaša koje svakodnevno izmišljaju naši fejk mejnšit mediji, ne može se stići na Banovini obraniti narod kojem migranti uništavaju imovinu i držati granicu sigurnom.

Najmanje su ovdje krivi granični policajci…treba sve one političke laži stalno držati pod kontrolom, a kako vidim i na Facebooku će nas progoniti policija, da bi “jadni migranti” mogli u miru pljačkati našu imovinu…oni pljačkaju, a mi ne smijemo niti pisnuti! Jer ako ih spomenemo to će odmah biti govor mržnje po Dragi Hedlu, moralnoj vertikali naših antifašista.

Ovo su slike iz Gline, upad migranata u privatnu imovinu,  dogodilo se to 20.1. ove godine gospođi Lj. J. Srećom nisu  migranti zapalili objekat u  koji su provalili, odnosno  u vikendicu, kao neke druge objekte…ovi su kulturni, samo kradu, provaljuju i spavaju u objektu. Očito im je neki “komšija” dojavio lokaciju prazne vikendice.

HOP