Plenki se zahvaljuje ‘Nacionalu’ što je spasio vladu, a vlasnik lista donator ‘kradezea’!

0
4218

FB_IMG_1548182939405

Slučaj seksanja ili neseksanja  prostituke je zasjenio sve momentalne pljačke u zemlji. Iako je ministar neki dan izgledao kao na kokainu , jer je prijetio kao neki  bahati kralj ” kako će svi zbog njega završiti u zatvoru”, jer ga prozivaju zbog izmišljene afere, nije jasno zašto tu prijetnju nije uputio glasilu koje je te fotke objavilo?

-Dakle, gospodin Plenković je zahvalio uredniku Nacionala koju je taj isti urednik Nacionala izazvao i stvorio. Dakle, svjesno je objavio laž, ogradio se i stvorio ovu aferu – istaknuo je Hasanbegović .

FB_IMG_1548404855436

Doista je više nego čudno da se u jeku Vladinih najava zakonskog rješavanju tzv. lažnih vijesti ali i svojevrsnom zatišju u aferi SMS u tjedniku Nacional pojave kontroverzne fotografije i članak čija je ključna zvijezda potpredsjednik Vlade Tomislav Tolušić. Za glavnog urednika Nacionala, Berislava Jelinića, koji je objavio fotografije iako je, kako tvrdi, znao da su krivotvorene, u svemu nema ništa sporno- primjećuje Hasanbegović. Nakon ove izjave urednik Nacionala koji ionako izgleda kao neka splašena baba , još  se više usrao i izjavio da bu Hasanbegovića tužil…nešto prije toga je cvilio kako novinare stalno tuže nakon njihovih tekstova o korupciji i to uništava slobodu medija…baš jadnik.

FB_IMG_1548405838795

Tolušić ima sreće što fotografije nisu prvo ponudili Večernjem ili Jutarnjem ! 😂😂😂😂😂 sreća pa je pala u ruke HDZ-ovom vjernom donatoru Mladenu Ninčeviću, koji je vidi vraga direktor Nacionala i poduzetnik (nemoš prebrojit sve tvrtke),a mnogo voli i Kolindu ! :)-komentar je sa društvenih mreža.

-Nekoliko pitanja oko takozvane afere sa fotkama ministra Tolušića:

– ako mu mafija prijeti već dulje vrijeme, je li prijetnje prijavio policiji, ili ako nije, zašto nije

– ako je prije njega bio kriminal s davanjem poticaja, jesu li prijavljeni svi koji su u tome sudjelovali, a ako nisu, zašto nisu, i tko koga tu onda štiti

– kako to da su institucije na famozne fotke reagirale nakon objave u medijima, i tko je i s kojim motivom te fotke doturio jednom mediju, da se zakotura nova afera koja obuzima javnost kraj svih drugih puno većih afera i problema

– ako smo pravna država, i ako postoji trodioba vlasti, odakle ikakvo pravo bilo kome iz Vlade, a posebno Tolušiću, da određuje koliko će trajati istraga i tko će i kada završiti u zatvoru

– za kraj, ova takozvana afera nije nikakav udar na stabilnost Vlade, nego udar na zdravu pamet i demokraciju- primjećuje novinar Z. Despot na društvenim mrežama.

Kako bi rekla nepismena ministrica kulture na svom jezivom Hrvatskom jeziku, kojeg samo Milokrad Pupovac kuži, SUMLJAM, a mi bi se složili, fakat sumnjamo u sve ovo…

Na kraju će ispasti kao sa zrakoplovima, oni što je točno zapravo je netočno, a u jedan seks bio ili ne bio uključili se cirkusanti iz SOA-e, USKOK-a, DORH-a , komunjarski mediji, svi da spasiju obraz ministra, a s druge strane 3 prijave za nasilje u jednoj obitelji i bludničenje nad maloljetnicama Prva policijska postaja nije bila sposobna sa socijalnom službom riješiti 5 godina! 

HOP