Naša veleposlanica na Kosovu jede u srpskim restoranima, a Prizrenom iz kafića odjekuje Thompson!

0
7674

Bujica u ponedjeljak donosi ekskluzivni intervju s Ramushem Haradinajem, predsjednikom Vlade Kosova!

Urednik Bujice Velimir Bujanec intervju je snimio Prištini, u Uredu premijera, a nakon sat vremena i više nego zanimljivog razgovora, koji će posve sigurno pobuditi veliki interes – ne samo u Hrvatskoj – voditelj je predsjedniku Vlade Kosova poklonio dres Hrvatske nogometne reprezentacije s napisom Haradinaj i brojem 9 te popularne ‘Žute zenge’ simbol obrane Vukovara.- najavio je Bujanec svoju emisiju…

U kratkom telefonskom razgovoru sa glavnim urednikom HOP portala Igorom Drenjančevićem razmijenio je dojmove sa Kosova;

– Kosovo je veliko gradilište. Priština više nije ova ista stara  sa socijalističkom gradnjom. Grad se gradi i blista. Gostovao sam na kosovskoj televiziji Klara. Nakon gostovanja u emisiji častili su me po cijelom gradu. Obišao sam i Prizren, iz kafića čuju se pjesme od Thompsona. Albanci obožavaju Hrvate. Grad je jako lijep. Cijene hrane su nevjerojatno pristupačne, a život u gradu je na svakome koraku vrlo dinamičan.-rekao je Bujanec.

Kako doznajemo na snimci za Bujicu biti će svjedočenje šefa kosovskih snaga o kukavičluku Vučićevog ministra obrane Vulina…u srazu sa kosovskim snagama sigurnosti, ako se pak sjetimo kako je usred Zagreba pljuvao Hrvate jasan je omjer snaga i jad naše politike.

Na Kosovu “naša” veleposlanica jede po srpskim restoranima.

HOP