’24 ČASA’ sugerira javnosti da je bolje se družiti sa Srbima u Vukovaru!

0
4210

Već tjednima novinarske ulizice Plenkovićeve vlade u Večernjem, Jutarnjem i u 24 časa progone gradonačelnika Vukovara jer su ‘srpska deca sedela mirno na himnu Hrvatske’. To je sasvim normalno za našu vlast i tako mladi Srbi pokazuju odanost našoj državi.  Kao i srpskim zastavama po Vukovaru.

20190124_190937

Možemo biti sigurni da će u slučaju sukoba biti na našoj strani i oni i 24 časa, Večernji, Jutarnji…

Sa Srbima su se družili Hrvati i devedesetih pa su ih ovi izdali bez problema. Kaže Konfucije da jedino se budale ne mijenjaju.

Iz teksta isijava mržnja prema istini i pokušava se gradonačelnika srušiti maltretiranjem školaraca preko medija, njihovim uplitanjem u politiku koja već 23 godine je pročetnička u Vukovaru.

Umjesto da pravobranitelj za djecu reagira na maltretiranje djece preko medija, a sudac za maloljetničku delikvenciju privede pravdi maloljetne delikvente koji šire četništvo, pupovčeva glasila sve prebacuju na Penavu.

FB_IMG_1547686793321

Ovakvi tekstovi ne smetaju 24 časa, a koliko vidimo pridonose četničkom miru koji je izvršio strašna klanja u Vukovaru.

FB_IMG_1547346035044

Na ovim četničkim temeljima je napravljen četnički mir u Vukovaru. Što je prestrašno.

Prešućena je  činjenica da je prije par godina išaran Dinamov autobus u Vukovaru četničkim simbolima. To su sigurno napravili društveno odgovorni četnički pojedinci.

Za sve je to kriv Penava, kojeg proziva papa štrumpf kradezea Jandroković za stvaranje nemira u Vukovaru. Kada bi u Vukovaru vladala idila kako bi Penava moga napraviti nemir? Nikako! Ili se boje kradezeove ljige da će ih netko prozvati za četništvo.

U principu Jandroković poziva četnike da slobodno razviju svoje četničke zastave, nema Slobe ali netko drugi će im poslati salate…

Četnici su poklali 17 000 Hrvata pa sad je zabranjeno snimati filmove o tim zvjerima, država nema filmova o domovinskom ratu, već promovira  filmove koje pljuju domovinski rat, državu i naciju, a to naravno snimaju neokomunistički režiseri i Srbi.

U Vukovaru ne smijemo četnike nervirati… Stvorili smo državu koju Srbi ne žele i moramo ih pustiti da i dalje divljaju do njihovog novog klanja…a za sve će biti kriv Penava prema ovim odurnim bolesnim prosrpskim medijima.

HOP