20 migranta mirno šeće uz cestu prema Petrinji, a naš Božinović govori o sigurnosti granice…

0
10813
Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju

U naselju Župić nadomak Petrinje jučer je zatečeno 20 migranta uz cestu kako spokojno šeću kao da su  muslimanski hodočasnici. To naselje je na cesti između Gora i Petrinje.

Antihrvatski mediji koje još neki zovu mejnšit mediji nisu reagirali na ovu vijest, jer moraju zaglupljivati javnost sa vaginalnim manipulacijama neke tamo Karleuše.

Možda su migranti krenuli upoznati našeg ministra Božinovića, te prosvjedovati kod njega jer petrinjci ne žele prihvatiti migrante u uništenom kampu Mala Gorica.

Nije im jasno da ubačena srpska četnikuša u ministarstvo Mirela Stanić Popović (poznata šefica kninskog zatvora) nije mogla obmanuti cijelu javnost i osigurati im smještaj kod Petrinje.

Već je poznato da su mejnšit mediji, vlada, službe prepune su četničije, a njihova Mirela nije uspjela u planu smještaja migranata u Petrinju…pa sada iz prosvjeda ovi šetaju do Petrinje…

Hrvatskoj trebaju migranti i četnici u državnim službama kako vidimo za prosperitet naše domovine. To će nam osigurati trajni mir, sve ostalo je opasno…

HOP