Nema ujedinjenja desnice jer jedan dio to fingira da dobije lovu od HDZ-a, a drugi podržava SDSS i uvlači komuniste na desnicu!

0
4265

Prema  informacijama AHSP-a jedan dio pravaša u HSP-u sukobio se sa vladajućom opcijom Starčević-Čapko. Taj dio se sukobio sa vladajućom strukturom jer je suspendirao tajnika te stranke Čapka zbog članstva u komunističkoj partiji, sina oficira JNA ( pukovnika) kako tvrdi naš izvor. 

Došlo je do blokade stranice HSP-a danas što je evidentno.

Screenshot_20190204-101608_Chrome

U HSP-u sigurno se kuha jer nitko nema baš tako dobru maštu, a mnogi su zahvalili danas na objavi AHSP-a Draženu Kelemincu kada je srušena stranica da je obavijestio javnost i zaustavio rušenje istinskog pravaštva u stranci.

Naš portal prenio je zanimljivu vijest, pa su si oni slabije pismenosti to umislili kako naš portal ruši HSP. HSP ne može biti niže. Tako da i nema što rušiti niti je potpisao članak itko od nas o cirkusu u HSP-u. Čak ide toliko daleko pokvarenost  pojedinaca da nam se insinuira rušenje HOS-a i njegovog ujedinjenja, što je potpuna laž.

Naš portal je štito HOS-ov barjak kada je policija skidala sa privatne kuće i jedini smo se usudili pisati o ubijenim HOS-ovcima od strane vlasti. I sada osoba koja je pljuvala prije po rukovodećim u HOS-u,  za što nam je slala i fotografije ,sada zdušno brani one koje je nekada napadala.

Koliko je taj vrh HOS-a bio složan govori činjenica da uz obećanje da HOS-ova ploča poginulim u Jasenovca nikada neće biti maknuta, skinuta je bez problema.

“Čitamo obranu Jugoslavena Zvonka Čapku da je rođen u Bačkoj ?? Laže,  rođen je u Đurđevu u Srbiji. Posjedujemo njegovu osobnu iskaznicu. Kaže i laže da je branio Hrvatsku 1991 i 1992 godine i objavljuje kako se ponosno vraćao iz Oluje. Naravno da opet laže da je branio Hrvatsku 1991 i 1992. godine. Mobiliziran je 06. 08. 1995. godine. Posjedujemo podatke iz Ministrastva branitelja od 06. 08. 1995 do 31. 08. 1995. godine. Oluja je započela 05. 08, a on mobiliziran 06. 08. !! Sve ukupno 26 dana !!. Veliki ratniik svaka čast !! 

Njegov otac bio je oficir JNA . Ne želimo brojati krvna zrnca jer poštujemo Srbe koji su poginuli ili branili Hrvatsku ili koji poštuju Hrvatsku.

Zvonko Čapko kao opredjeljeni Jugoslaven ne može biti pravaš , on i onako ima prijatelje SDP-ovce pa neka bude kod njih , a ne ubacivati se i razbijati pravaštvo po nečijem zadatku. 

Nevjernim Tomama poručujemo neka odu u Sveučilišnu knjižnicu u Zagrebu i saznat će istinu o burnoj prošlosti Zvonka Čapka jer arhiva je arhiva. 

 


ČASNI SUD HSP-a SUSPENDIRAO ZVONKA ČAPKA 04.02.2019

Doznajemo da je zbog članstva u Komitetu SKJ Rijeka, Časni sud HSP-a suspendirao glavnog tajnika HSP-a Zvonka Čapku. Doznajemo iz bližih krugova Zvonka Čapke da je  vrlo burno na to reagirao i da se u njemu probudio komunistički duh osvete.

Upravo je predsjednik HSP-a Karlo Starčević imenovao Zvonka Čapka za tajnika, a ovaj mu vraća na način da je već stvorio svoj klan unutar stranke i plan o novom predsjedniku Hrvoju Marušiću masonu i donedavnom članu HDZ-a iz Splita. Kako će se sve rasplesti vidjet ćemo uskoro. ”


ZAPOČEO RAT U HDZSDP HSP-u ! 04.02.2019

Piše Dražen Keleminec te se dobro nasmijao kada smo ga upitali da je optužen kako ruši krovnu organizaciju HOS-a?

-HOS i ovaj komunista sami sebe ruše. -komentirao je Keleminec

Mnogi se pitaju zašto se desnica ne ujedini? Pa upravo zbog ovoga. Podmeće se kako bi  se najmanje ujedinjavalo ,a najviše pojedinačno profitiralo.

Uz HOP portal pokrenuli smo pitanja grobnica na Banovini, totalno smo razmontirali mrežu četnika, Biroa Krajine, korupcije u SDSS-u, ta stranka je na Baniji potpuno otkrivena. Sramotno je da danas pojedinci koji sebe nazivaju pravašima, a u  općinu Gvozd nisu prismrdili, gdje četnici stalno divljaju danas prozivaju najzaslužnijeg novinara i urednika portala jer su se posvađali nekakvi marginalni likovi među hadezeovim pravašima.

U Gvozdu HSP podržava SDSS, pročetničku vlast, muž te HSP-ovke je šef DVD-a, ona dobiva javne radove, a možeš misliti kako je to na lijepe oči. Sramota. Sa pročetničkom ekipom surađuju HSP i HDZ. I dajte više me ostavite sa lažnim herojima sa par tjedana ratovanja…vi rušite desnicu sa tim komunjarama u svojim redovima i lažnjacima.- rekao je istinski heroj Banovine Ivo Vranić Buva.

Sitne strančice desnice, uglavnom pravaške ujedinjuje se uvijek pred izbore da izvuku  ucjenom novac od HDZ-a kojem odgovara da se raspadnu. Ujedinjuju ih uvijek isti. Oni koji su ih uništili, što je i danas primjer. Da su stvarno za ujedinjenje odavno bi se ujedinili, ovako su samo skupina razbijača koja navlači birače za nos. Možda je baš to razlog što su se Neovisni za Hrvatsku odmakli od takvih lažnih i uvijek istih strančica. 

HDZ je pojeo i uništio sve stranke s kojima je ušao u koaliciju kako bi ostao trajno sa SDSS-om.