Glasnović: ‘Humanitarka Esma Golubić danas Marija Slišković je uzrok otkaza Ozane Bašić!?

0
1468

General Glasnović je danas oprao svemoguću humanitarku koja humanitari sa našim novcem. Humanitarka iz našeg proračuna Esma Golubić kako je rekao sa lažnim imenom Marija Slišković “nesigurno” tvrdi Glasnović je uzrok otkaza novinarke Ozane Bašić.

20190208_002601

HUMANITARKA JE UBACILA SESTRU I KĆER U UDRUZI. A SEBI HUMANITARNO ISPLAĆIVALA PLAĆU OD 7000 KUNA!

Humanitarka vodi procese protiv dvije starije gospođe jer su se usudile reći da ona nije ono za što se predstavlja. Jedna svjedokinja tvrdi da je krala vezene stoljnjake iliti čipke iz ormara, jedna pak svjedokinja na sudu tvrdi da je humanitarka hrvatskog tipa davala račun za uplatu od muža, šefica Bedema ljubavi tvrdi da nije bila među njima, na jednoj diplomi je inžinjerka, na drugoj viša škola, drug Bandić joj daje 400 000 kuna, obnovio joj je prostor , a ona nakon svih blamaža na sudu traži i pritvaranje novinara, a DORH odbacuje sve optužbe protiv nje…a naša predsjednica ju je odlikovala za zasluge!

20190208_002430

Uzmeš novce iz proračuna i proglasiš se humanitarcem , humanitarac si koji sebi u udruzi  isplaćuješ plaću i u kojoj  je pola članova obitelji…