Po Gvozdu šeta se srpski terorist kod koga je pronađeno oružje, to našu policiju ne zanima!

0
7588

Sprdačina hrvatske policije se nastavlja.  U općini Gvozd pronađeno je oružje u kokošinjcu bivšeg čuvara logora Vojnić Mile Galogaže,  koji je poznat po silovanju maloljetnice u ratu, prema svjedočenjima očevidaca. Ovaj ratni zločinac mirno se šeta ovih dana po općini Gvozd, bez ikakvih posljedica.

Ovih dana je došao iz Srbije na svoje imanje. Prije njega izvidnicu terena napravio je njegov sin tjedan ranije, kako policija nije nikoga ispitivala, četnik se pojavio na svojoj hrvatskoj adresi…

received_301405803912395

I ovaj majmun već godinama zlostavlja starce, siluje mlade djevojke, tuče ženu i hvali se dobrim odnosima sa HDZ-eovcima…kraj policije i tajnih službi, a neki dolaze u njegove apartmane na dnevnu razonodu…

Znači ako vas netko tuži za verbalni delikt policija će vam odrediti pritvor,ako ne primite poziv, a za ovog gada vrijede neka druga pravila. To vam je Hrvatska. Policija čak nije zainteresirana pronaći vezu oružja i vlasnika kuće.

Očito SDSS i četnici u općini Gvozd rade što žele. Što će nam policija u Gvozdu, samo smeta i proklinje ljude koji se bore protiv ovakvih gadova.

Na sudovima je jedan sličan oslobođen i suđenje se ponavlja za zlostavljanje obitelji Dragić, oca i sina. Prijetnje silovanjem djevojčice od 8 godina prema nalazu policije nema osnove za kazneni progon. DORH pita žrtvu što je mislio zlostavljač pod prijetnjom, i to pitanje postavlja žrtvi?

HOP