OD HRVATSKE SE SVJESNO STVARA KOLONIJA

0
3116

OD HRVATSKE SE SVJESNO STVARA KOLONIJA

U tijeku je zadnja faza stvaranja kolonije od RH. Sve faze u tom pravcu su odrađene, što se vidi u potpunom poništavanja suvereniteta RH, stvorenom u Domovinskom ratu, tako da smo jedina država koja je stvorena u ratu nema junaka, nema nacionalni identitet, manjine i ostale marginalne skupine vladaju Hrvatskom, a Hrvati su ugrožena vrsta u svojoj Državi. Hrvatskom vladaju oni koji Hrvatsku nisu htjeli, ali nas nisu mogli zaustaviti.

Zadnja etapa koloniziranja Hrvatske se očituje u strategiji razvoja, gdje se cjelokupan razvoj bazira na turizmu. Naoko to nije lose, a u stvarnosti je pogubno za suverenitet. Dovedeni smo u situaciju da budemo konobari, kuhari i sobarice stranim gazdama, koji su zavladali Hrvatskom, a nasi mladi, visokoobrazovani, svoje znanje će pokazati negdje drugdje.

Ovo je zadnji čavao koji se zabija u lijes nezavisnoj, suverenoj i nacionalnoj Državi Hrvata. Sve ovo prolazi ispod radara svekolikog hrvatskog pučanstva. Svi koji su doveli Hrvatsku do ove situacije zaslužili su najveću kaznu . Sto se mene tiče zao mi je sto je ukinuta smrtna kazna.

Zvonimir Trusić

HOP