KELEMINEC: Hasanbegović i Zekanović osigurali su kvorum za prodaju INA-e!

0
8809

Zagreb, 20. 02. 2019.

AHSP dao je priopćenje u svezi prodaje INA-e Mađarima

MEDIJIMA

 

HASANBEGOVIĆU I ZEKANOVIĆU ZNALI SMO DA U KORIST HDZ-A GLUMITE OPORBENU DESNICU !

Danas se u Hrvatskom saboru glasovalo o izmjenama Zakona o Ini koje je predložila Vlada. Oporbeni zastupnici napustili su sabornicu ali je na kraju ostalo 76 zastupnika što je bilo dovoljno za kvorum.

HDZ -ov zakon o Ini spasili su Zlatko Hasanbegović i Hrvoje Zekanović koji su svojim ostankom spasili kvorum od 76 zastupnika i tako napravili veliku uslugu HDZ-u.

received_377354352819505
Da su Zlatko Hasanbegović i Hrvoje Zekanović napustilo sabornicu , HDZ bi ostao bez kvoruma i sa 74 zastupnika ne bi mogao izglasati štetan Zakon koji ide u korist Mađara , a ne Hrvatske države.

Njihovo glasanje protiv tog Zakona je bacanje magle u oči onima koji im vjeruju da su prava oporba , desnog usmjerenja.

 

Hasanbegović i Zekanović su HDZ-ovi šahovski pijuni, HDZ ih je stvorio, HDZ im je dao zastupnička mjesta, HDZ im je dao saborske plaće i privilegije.
Naravno , HDZ im daje i medijski prostor u kojem oni kritiziraju HDZ , a u stvari na taj način usmjeravaju na sebe nezadovoljne desne birače koje će na kraju prodati upravo HDZ-u.
To je poznata igra još od Ante Đapića kao trojanskog konja HDZ-a. Pozivam sve desne birače da razmisle i da se ne daju prevariti. Dosta su nas varali, dosta su nas pljačkali !

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec