‘ Beba Ane Brnabić i Milice, tek rođeni dečko Igor sisa četiri sise’

0
3838
 U Srbiji lezba Ana Brnabić proglašena javno za tatu, a njezina lezbejska partnerica Milica Đurđić za mamu tek rođenog i nedužnog djeteta
ana-brnabic
Srbija je dotakla dno života. Višekratno i javno dokazana amoralna Ana Brnabić sa svojom partnericom i lezbom Milicom Đurđić javno je pokazala kako ljudska sramota kod onih s poplatom na obrazima nema granica. Tvrđi su im obrazi od najdebljih i nepromočivih gumenih čizama, koje su bile tijekom sniježne zime nezamjenljivi dio obuće. Tek što je na svijet došao mali dječak još uvijek neotkrivenog i tajnovitog oca, a već su malog dečka po imenu Igor, ni krivog, ni dužnog osudili na pakao života u zajednici dvije javno izjašnjene lezbe Ane Brnabić i Milice Đurđić. Već danima ne prestaju burna reagiranja u srpskoj javnosti. Glumac Sergej Trifunović na svom je twitter nalogu taj skandal prokomentirao opaskom kako mnoga djeca u Africi gladuju, dok beba Ane i Milice, tek rođeni dečko Igor sisa četiri sise. Za tu dosjetku Trifunović je u Vučićevim teledirigiranim medijima zaradio epitet homofoba. POsebno je oštra u pokušaju obrane neobranjivog bila novinarka “Blica” i zaluđena i nepopravljiva obožaveteljka Aleksandra Vučića, osobno Ivana Mastilović Jasnić. Ta rođena Sarajka, nesvjesna i sama da joj je kao jedva punoljetnoj upravo njen miljenik Vučić kao ratni huškač i onaj što je s Trebevića granatirao  njen rodni grad Sarajevo, svakodnevno u svojim idiotskim i kretenskim hvalospjevima i njenom osobnom dželatu Vučiću, izaziva šokantne reakcije čitateljske publike. I sad se ta žena izbjegla, ne iz Sarajeva u Beograd, nego pobjegla od zdravog razuma, našla pametovati kao drvena odvjetnica Ane Brnabić i Milice Đurđić, kako su tobože zaslužile okruniti “devetogodišnju vezu usvojenjem djeteta!?” I još je opskurna Vučićeva privatna novinarka Ivana Mastilović Jasnić, napisani teksz ukrasila slikama dvije ponosne i uzdignute glave u pozama Ane Brnabić i Milice Đurđić. Željela ih je tom propratnom slikom uz njen napisani tekst još i predstaviti tobože s pravom uvrijeđenim pravednicama, pogođenih twitter prozivkama nekog tamo homofobnog Sergeja Trifunovića. Da nije smiješno, bilo bi žalosno.
photo_region_BiH_licnosti_kacavenda_vasilije_Kacavenda_01_u_393710263
Očitovao se u povodu ovoga skandala i to izravno iz izbjeglištva u Grčkoj političar i ranije prokušani estradni menadžer na Vučićevoj privatno raspisanoj političkoj tjeralici Saša Mirković. On tvrdi da je on otac djeteta Igora, te traži utvrđivanje očinstva, ali isključivo u inozemstvu, jer je ubijeđen da bi u Srbiji namjerno lažirali analize utvrđivanja očinstva. Kao što i sam Mirković veli, dijete ima pravo znati tko mu je otac, jer Ana Brnabić, sve i da se sutra umjesto Ana počne predstavljati kao Antonije Brnabić, nije nikako mogla protivno zakonima prirode postati ocem maloga Igora. Iz Grčke Mirković poručuje kako mu prijatelji u znak veselja i čestitanja na rođenju sina cijepaju košulje. I dok on u progonstvu u Grčkoj slavi rođenje sina, dotle u Srbiji Ani Brnabić i Milici Đurđić, inače liječnici i specijalistici u Kliničkom centru Srbije, među prvima Aleksandar Vučić i Milorad Dodik od srca čestitaju usvojenog, točnije od biološkoga oca Saše Mirkovića, otetoga sina Igora. Nije dijete krivo što je zaglavilo živo tamo gdje mu samo mogu uništiti normalni životni razvoj.
U međuvremenu prva lezba Srbije i u javnosti iz sprdnje prozvana fikus premijerka Ana Brnabić na sva zvona se hvali i slavi otimačinu djeteta od njegovoga biološkog oca Saše Mirkovića. Zanimljivo, njezina partnerica Milica Đurđić još nigdje nije zanijekala javno Mirkovićeve tvrdnje da je on otac maloga Igora. Je li se i moglo očekivati drukčije ponašanje od Ane Brnabić, žene koja se samo pred nekoliko mjeseci slavodobitno izjavila za srpske mainshit medije, kako joj iznimno godi kad je prijatelji i poznanici oslovljavaju nadimcima Dečko, Brate, Pantela i Sultanija! Pantela je nadimak bivšega srpskog nogometaša i reprezentativca Marka Pantelića, a facom Ana Brnabić izgleda neke dovitljive i domišljate sklone pošalici, asocira na lik toga bivšeg nogometaša. Za nju je najveći kompliment kad je netko bilo u šali, bilo u zbilji, poistovijeti s muškarcem. I sad bi ona kao Sultanija htjela od tek rođenog Igora napraviti maloga sultana!? Rezime ove tragikomične priče o bolesnoj Ani Brnabić stao bi u samo jednu rečenicu. Čovjeku je zdravlje najbitnije u životu, to je  najjasnije kad vidimo da je  bolesni gangsteri Vučić i Dodik najviše podupiru u njezinim kriminalnim akcijama otimanja djeteta od zakonskoga oca Saše Mirkovića. To je Vučićeva osveta Mirkoviću i još i uz potpis političke posvete. Ana Brnabić je u cijeloj priči, kao i uvijek, samo Vučićev fikus u njegovoj borbi protiv Saše Mirkovića, zakonskoga oca tek rođenog dječaka Igora.
Dragan Ilić
HOP