Nakon godina prikrivanja zločina ekstremnih Srba, DORH na inicijativu lojalnih Srba pokreće istragu!

0
12641

Nakon godina prikrivanja kaznenih djela protiv obitelji Dragić u kojima su sudjelovali čelnici policije u općini kao i djelatnici POA-e i time štitili srpske ekstremiste , čini se da polako se pokreću istrage.

 

-Poštovana gospodo iz policije Gvozd ;strašno je žalosno da nakon 7 mjeseci vi krećete u nekakve izvide u svezi kaznenih djela, a sve ste popisali i čuli od nas toga dana u sedmom  mjesecu 2018  o kršenju zakona.

Ne znam da li ste putem izgubili naše iskaze i prijavu, što je skandalozno, pa  nas sada opet traumatizirate prisjećanjem na ružne događaje , pogotovo malodobno dijete , koje ponovo prolazi sve te strahote  kroz ispitivanje (prijetnje silovanjem djetetu) .

Da ste htjeli, odradili bi toga dana istragu i spasili nas muka ,proslijedili onom kome treba ,da ova ludorija i iživljavanje nad mojom obitelji stane , odnosno  proslijedili bi u DORH.

Da li vam je kao ljudima žao bar djeteta ?

 

Vraćate izgubljene stvari ( policija je vratila provalniku u dvorište Dragićevih izgubljenu tenisicu), kako vi kažete vlasnicima, koji noći upadaju sa pomagačima u moje dvorište s namjerom samo  njima poznatom, koji prijete ubojstvima mojoj obitelji,  pa eto slučajno zalutaju i preskoče ulaznu kapiju mojeg dvorišta i ostane im od brzine bijega i zahvaljujući  psu tenisica u dvorištu !

Nakon odnošenja iz mojeg dvorišta tenisice  od strane policije, nakon 9 mjeseci napišete da je vlasnik tenisice susjed, baš onaj koji moju djecu davi i prijeti. I nikome ništa. Prijeti, davi, provaljuje, a vi postajete trgovina za izgubljene stvari.

Što je tražio u neko doba noći provalnik  između 1i 2 sata iza ponoći kod mene ?

Vraćate  tenisicu da čovjek ne ide bos?

Pa kad tako vraćate stvari pa vratite mom drugom susjedu pištolj, onaj iz kokošinjca koji je pronađen bez vas,  da gospodin ne mora plaćati i strahovati  kada ide preko granice, da će ga uhvatiti  zbog ilegalnog pištolja u dvorištu, jer ionako on dobiva novac od velikih Srba za utjerivanje straha lojalnim Srbima, u prijevodu kako nas nazivaju ustašama njegovi  četnici.

IMG_20181222_153343

Poštovana gospodo policajci da li moraju obični građani voditi istrage i kupiti oružje umjesto vas od ekstremnih Srba i javnost obavještavati , kraj vas  živih ?

IMG_20181222_153204

Zašto vam građani ne vjeruju i kraj vas  živih mediji rade vaš posao?

Imali ste prijave da se prijeti meni i mojoj obitelji i što ste poduzeli ?Ništa ! A taj koji je prijetio  nama drži ilegalno pištolj bez ikakvih sankcija za taj čin?!

Ja moram preko raznih kanala saznati da mi komšije imaju oružje?

Nasilnici se iživljavaju i nad mojim  životinjama.

Hvala vam na trudu i nepomoći oko nas!  Znam da čitate HOP portal .

Što me natjeralo na ovu objavu?

Gospodo tuga, patnja i bol ,koju trpimo svakim danom , mi Dragići, obitelj  i nezaštita  nas poštenih pravoslavaca .

Vi štitite ljude   loše prošlosti, kojima je država samo krava muzara ,ovdje koriste sva prava i kune pretvaraju u euriće , pa  ih nose u svoju majčicu Srbiju, a mi nek crknemo i  odemo Hrvati i pravoslavci u Irsku, Njemačku ,radi takvih koji nas progone!

Znam da sam vam na zubu i da čekate kako kažete jednu grešku da se mene riješite zatvaranjem u buksu ili da me lupite  po džepu i u srce udarite, jer sam siromašan i iskren.

Meni eurići ne stižu niti će ko platit za mene,  kao što iz Amerike  i Njemačke stižu eurići raznim kanalima za pobunu i plaćanje obrane na sudovima velikih Srba koji nas provociraju i mlate!

Nemojte podmetati poštenim novinarima, da nije bilo HOP portala i i tv Z1, jednog novinara  koji ima hrabrosti -Tomislava Radnića, a  koji je objavio moj dio patnje,  nas ne bilo,  a vi drugi posramite se,  jer ste  šaka plaćenika. Za naš problem zna Nova Tv, RTL, ali iz straha  ili političke mreže M. Pupovca ništa nisu poduzeli. I Pupovac zna za naš problem, ali ništa nije učinio iako su njegovi ljudi na vlasti u općini!

Razočarao si me veliki domoljubu Velimire Bujanec! Prije godinu dana snimio si prilog o našoj obitelji, ali ga nikad nisi prikazao na Bujici!

Hvala vam gospodine  lgore što objavljujete  naše priče, naše patnje ,da nije bilo vas mi bi danas visili na banderi, na osmrtnici! Hvala vam u ime moje napaćene obitelji gospodine  Igore Drenjančeviću !- pismo oca obitelji Rade Dragića.

Ingrid Runtić

HOP