Zagrebačka banka prodaje dugove bez pristanka dužnika, a Addiko banka ako je sudužnik bankar -ne skidaju mu rate kredita!

0
4568

Sudski vještak Martin  Boljevac objasnio nam  je kako prema njegovom mišljenju tvrtke za utjerivanje dugova ne mogu bez znanja dužnika otkupiti dug od banke.

-Jedan klijent mi je ispričao kako je njegov dug otkupila neka tvrtka iz češke koja uopće nema registriranu tu djelatnost u Hrvatskoj.

Zagrebačka banka ne želi dati ime osobe koja je otkupila dug dužnika prema banci i bez pristanka dužnika banka je prodala dug trećoj strani. Zbog toga sam podnio kaznene prijave.-objasnio je Boljevac

U slučaju da se banka ne može naplatiti banka treba u dogovoru sa državom, odnosno sudom naći rješenje, po meni sve ostalo je lov u mutnom. Ne može netko prodati moj dug bez moga pristanka. Nažlost o tome država ne vodi računa. I banke provode samovolju.

Ovo bezakonje može se zaustaviti jedino kaznenim progonom.-smatra Boljevac.

Banke poput Addico banke kada ne platite kredit zovu vas svakodnevno i traže vaše osobne podatke i tako krše zakon o zaštiti podataka.

Addiko banka ide tako daleko da u slučaju da dužnik ne plaća kredit ne skidaju novac sa računa sudužniku jer je  kako oni kažu sudužnik je  samozaposlen, a usput je  sudužnik bankar i financijski savjetnik! Drugim riječima štite svoje suradnike! To je samovolja do krajnjih granica.

HOP