SDP iz istarske komunjarske špilje pokrenuo linč protiv Leljaka, preko eksperata za turizam i propalu istarsku ekonomiju

0
3338

„Želim istaknuti kako do zadnjeg trenutka nisam vjerovala kako će do promocije zaista i doći. Sva tijela organizacije SDP Pule očekivala su kako će zdrav razum prevladati i da će ovakav sramotni događaj u vjerskom objektu biti zabranjen jer se kosi sa svime što bi institucija poput crkve trebala predstavljati.

Međutim, očito, nažalost, danas živimo u vremenima za koja se nismo niti u snu nadali da će doći. ( nisam ni ja, mislila sam da su u ropotarnici povijesti) piše šefica istarskih komunjara S. Radolović. Daljni tekst gluposti nismo imali želju niti čitati.

Sanja Radolović, rođena i odrasla u Puli. Školovala se na Fakultetu ekonomije i turizma (FET) odnosno na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli . Znači nije stručnjak za povijest, nije poznato da li je uopće pročitala knjigu zbog koje poziva na linč.

Znači ova turistička stručnjakinja kao nestručna osoba za povijesnu temu Jasenovac zastupa tezu srpske politike o Jasenovcu, te bi ona kao turistički stručnjak zabranila knjigu iz povijesti, jer  kao nestručna osoba zna najbolje što Istra treba; Srpske laži , jer se tako istrani lakše dogovaraju oko pljačke Istre sa doseljenim Srbima nakon 2. svjetskog rata.

Kao i svaki političari u Istri Radolovićka za sve krivi Zagreb.

SDP-ova Radolović: Ministarstvo se natječe kako više naštetiti Istri, zakinuti je za sredstva EU fondova! -tvrdi ova stručnjakinja!

Predsjednica pulskog SDP-a te SDP-ova županijska i pulska gradska vijećnica, Sanja Radolović, izrazila je zabrinutost za budućnost brodogradilišta Uljanik, jer “isplatom dviju plaća problemi ne nestaju”. Zamislite kako je i to genijalno zaključila kada je Uljanik propao.

Zapravo radi se o još jednom nestručnom stručnjaku za sve o čemu i nema previše pametnih rješenja.

Mlada političarka koja nema rješenja za Uljanik konstatira poznate činjenice svakom prodavaču na lokalnoj tržnici. Dodvorava se srpskoj zajednici u Istri lažima o falsifikatu u knjizi Jasenovac bez da navodi što je laž.

Znači piše  pamflete kojima huška narod, poziva na linč autora knjige bez da je navela što je falsifikat! To u prijevodu znači da se ogriješila o kazneni zakon, širi mržnju, povlađuje povijesnim falsifikatorima, a da nema pojma o povijesti.

Drugim riječima dane krvavog istraživačkog rada Romana Leljaka ona potcjenjuje , poziva na linč prema Leljaku bez ijednog argumenta.

Da imamo DORH ova žena bi završila u pritvoru zbog pozivanja na linč, zabrane slobode govora, miješanje u znanstvena istraživanja, nezakonit utjecaj na izdavaštvo kao i neovisna istraživanje,  jer Radolovićka time provodi plemensku politiku lokalnih nelustriranih komunjara koji još nisu izašli iz sdpeovske pećine.

HOP