Zoran Jovanović zvani Šprajc pljuje katoličke svećenike, ali za pedofiliju u pravoslavnoj crkvi nema vremena…

0
5480

MEDIJSKA SPRDAČINA JE RAZINA ŠPRAJCA I EKIPE
Iste ovakve naslovnice s ciljem da ogade Crkvu i Stepinca pojavljivale su se u vrijeme komunizma. Tada je uz Stepinčevu sliku pisalo kako je zločinac koji djeci vadi oči. Tim stazama revolucije i danas neki mediji marširaju. Naravno da ovo sad nije širenje mržnje. Reći nekome da je glup i gluplji je pohvala i izraz ljubav!? Razumje se da je biskup Jezerinac učinio lapsus i nije se adekvatno izrazio. Htio je, vjerojatno, reći da se od nerođenih prave kreme, a ne parfemi kako je izgovorio. Međutim, zar je jedna kriva izjava vrijedna ovakva linča i mržnje. A vi narode kupujte i uz 24 sata se zaglupljujte. Vi narode gledajte Zorana Šprajca. Vrh medijskoga uspjeha u Hrvatskoj je taj tko će bolje i gušće pljunuti na Crkvu i vjerničke vrednote. Zato je Šprajc novinar godine. Dokle god novinarske nagrade primaju oni koji na “sprdačini” grade rejting i gledanost sve je baš “sprdačina” i tako će ostati.
Harold Laski, engleski pisac političkih tekstova je zapisao: “Narod bez pouzdanih vijesti jest, prije ili kasnije, narod bez temelja slobode.”
P.s. Večeras će isti mediji izvjestiti kako župnik Ravlić iz Teslića kupuje inavlidska kolica siromahu. Taman hoće, malo sutra!-Piše fra Mario Knezović.

Screenshot_20190227-152930_24sata Screenshot_20190227-153143_Chrome Screenshot_20190227-152902_24sata

Ovu danas naslovnice 24 časa. List koji se svakodnevno bavi progon katoličkog svečenstva. Nikome ne pada napamet da spomenu pravoslavnog vladiku pedofila Kačavendu, srpske teroriste u srpskoj crkvi Malobabića i Ćulibrka…

photo_region_BiH_licnosti_kacavenda_vasilije_Kacavenda_01_u_393710263malobabićčulibrk

RTL se ponaša u istom stilu…

Da li je tome razlog stvarno prezime Šprajca -Jovanović? i nekih drugih Jovanovića koji ne mogu smisliti Hrvatsku…

HOP