Kćer iz Srbije podmirila kaznu za bakicu koja ilegalno peče rakiju, a Pernarovci troškove ,da ne ‘uvrede braću preko Drine’

0
4333

Baka Bosiljka  Kovačević postala je hit na levičarskim medijskim manipulatorskim stranicama. Svi ju podržavaju u ilegalnom pečenju rakije. Samo je još falilo da netko provali kako ju progone jake ustaške snage policije.

received_2153586274724710

HOSOVAC BUNJAC ZABRINUT ZA RUMENE OBRAZE BAKE BOSILJKE

Po njima jadna baka htjela je speći rakiju, pa je uhvaćena u ilegalnom radu i za to je platila kaznu.

Jadna bakica nije pomuzla kravu pa su joj policajci uzeli mlijeko, nije ispekla meso pa joj je zločesta državna vlast otela od usta, nije sušila ilegalnu šunku, već je niti manje niti više pekla rakiju.

Da li bi to bila rakija, špirit ili neki drugi delanec kojim se lijeći ili truje sebe i druge bog zna…uglavnom bakica ilegalno bez dozvole peče rakiju i kao i svi drugi ilegalci je nastradala.

Kćer iz Srbije podmirila je kaznu, a Živi zid zvani Živi shit brže bolje podmirio joj je ostale troškove da ne bi uvrijedio velikosrpske lažljivce i kretene Malagurskog i Obradovića, njihova oba oka u  praznoj glavi u svezi srpskog pitanja u Hrvatskoj.

FB_IMG_1551180873848

Bunjac  iz žutila  Živog zida nema pametnija posla nego obilaziti bakice koje peku ilegalno rakiju i podmirivati njene kazne, dok ga jedan novinar ozbiljno optužuje oko slučaja Molnar, a neki HOS-ovci da je lažni HOS-ovac…

Živi zid nije podmirio kazne svojih aktivista, pa su mnogi dobili ovrhe, niti obećanih 60000 kn obitelj Fel, ali za opravdane kazne ima novaca!

FB_IMG_1548599260875

U stilu Dobrice Čosića izjavili su Pernarovci da bakica ima dozvolu za pečenje rakije, ali još nije pravomoćna…

Zamislite da je general Glasnović pekao rakiju, ne bi trebalo ništa dokazivati, svi bi ga optužili za sramotno pečenje rakije bez dozvole, svi mediji, Smrdex, Bljutarni, Smećernji, 24časa…

Hosovac Bunjac bio bi u prvim redovima…

FB_IMG_1551393965175

Sve će  nas spasiti porno zvijezda …bit će rakije.

 

 

HOP