Prijavljena Srpkinja za širenje mržnje na profilu

0
1033
Živi u Hrvatskoj, u Pađenima i huška preko Facebooka za stvaranje krajine.
Objavljujemo prijavu policiji;
Nastavno na prošlogodišnji slučaj Mladena Lošića iz mjesta Oćestovo, koji je osuđen od strane Prekršajnog suda u Šibeniku na 15 dana zatvora zbog veličanja fasističkih simbola (isticanja kokarde i slike Popa Đujića i slično) na svom Facebook profilu, obraćam Vam se sa puno težim slučajem gospođe BRANKE SAMARDŽIJA koja UPRAVO boravi u selu Pađene (općina Ervenik).
Naime, gospođa Samardžija na svom OTVORENOM profilu veliča ratnog zločinca Ratka Mladića te “Republiku Srpsku Krajinu” te u svakom drugom postu sije mržnju protiv Hrvata.
Kako rekoh gospođa se upravo nalazi na području Pađena. Dio slika i objava s njenog profila Vam šaljem u prilogu ovog maila.
S obzirom na predmetne fotografije, ali i na činjenicu da djelovanje gđe Samardžija predstavlja prekršaj protiv javnog reda i mira te kazneno djelo međunacionalne mržnje – MOLIM VAS HITNO DJELOVANJE te vas molim da me obavijestite o učinjenom.
Piše naš čitatelj policiji..

Poštovani,

vezano za Vašu prijavu obavještavamo Vas da je policija poduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti temeljem Vaše prijave, a Vama se ovom prilikom zahvaljujemo na suradnji.

 

S poštovanjem,

 

                                                                    Ured načelnika Policijske uprave

HOP