Presude Europskog suda: Za Mađarsku je odluka da su nepošteni ugovori nelegalnih kreditora i kreditnih ureda, za Hrvatsku nisu!

0
2785

“Imaš li posla s govornicima, propovjednicima, političarima i velikim i malim magovima, ne primaj zdravo za gotovo ono što ti nude, ono što pričaju i javno čine, nego im preko onoga što govore i onog što rade pokušaj proniknuti u namjere. Ako ti to uspije, u novom ćeš svjetlu vidjeti ono što čine i čuti ono što kazuju, a ako im u namjere ne pronikneš, ostat ćeš trajno gluh za ono što doista govore i trajno slijep pred onim što doista čine. Ne pronikneš li im u namjere, ostaneš li gluh i slijep, ne treba te iznenađivati ništa što ćeš od njih doživjeti.” ~

Ivan Aralica, Svetišni blud

FB_IMG_1552218839836

 

Ako niste znali, sloboda govora u Hrvatskoj ne postoji. Kazna za verbalni delikt ponovno je na snazi, i kako sam napisala u jednom podnesku sudu, moje je osobno mišljenje da takav režim kakav je danas, nije bio na snazi od 1945. godine. Gazimo po mrtvim tijelima zakopanim “po šumama i gorama”, zločini se prikrivaju i metu ispod tepiha, a u narodu se guši svaki osjećaj pripadnosti svojem narodu. Istovremeno, strane zemlje uvode zakone i propise kojim ukidaju “nerezidentima” svako pravo. Na tisuće pisama poslali su svima koji su na privremenom radu, ukidaju im pravo na dječji doplatak, pravo na osobni odbitak koji predstavlja poreznu olakšicu, diskriminira ih se u odnosu na “rezidente”, a Europski sud u svojim odlukama u kojima je tužena Njemačka, Francuska, Nizozemska, donosi odluke u kojima kaže da nije diskriminacija ako se te države nejednako ponašaju prema osobama na privremenom radu, jer svaka država članica EU ima pravo donositi takve odluke koje fiskalnom politikom pune proračun. Tako ispada da su zemlje poput Hrvatske moderno roblje 21 stoljeća, i da je Hrvatska članica EU isključivo iz razloga da sluša naloge, da joj se nameću europski propisi, a da sama nema pravo na nikakve osobne odluke kojima bi zaštitila svoje građane, ni one koji su još ostali u Hrvatskoj, ni one koji su na radu izvan Hrvatske.

“Ljudi koji bi trebali VADITI i VODITI HRVATSKU moraju biti provjereno PRO-Hrvatski jer izdaja Hrvatske je stravična.

“Kad putujete po svijetu jasno vidite DOMOLJUBLJE npr. Finaca ili Koreanaca … i shvatite koji i kakvi antihrvati i antikristi uništavaju najosnovnije tkivo naroda.”

dr. Davor Pavuna

 

Koliko smo jadna zemlja, očigledno je iz dvije različite presude Europskog suda u Luxembourgu, znači za Mađarsku je odluka da su nepošteni ugovori nelegalnih kreditora i kreditnih ureda, za Hrvatsku nisu……. Kakva politika takva i država, Orban je valjda postavio prave ljude na prava mjesta, koji su znali obrazložiti zašto se mađarski narod ne smije pljačkati.

Nada Landeka

HOP