U Lici su nekadašnji glasači SDP-a glasali za SDSS! Što u prijevodu znači nema posrbice Zokija, pa sada glasaju za Srbe!

0
11375

Na tjedno ispiranje mozga Mateja Mijića sa kojim Večernji list tlači svoje čitatelje, najbolje je odgovorio jedan čitatelj, poglavito jer Mijić kao i svi u mejnšit medijima zamagljuju istinu…Mijić je htio objasniti gdje su se istopili glasovi SDP-a i kome prelili u ličkom slučaju biranja…Mijić “ne sme da uznemirava ugroženi srpski narod” pa je ponudio svoju priglupu teoriju, na koju je odgovor dao čitatelj;

“Evo činjenica, goli činjenica nakon kojih očekujem blok od bar sedam dana, jer ovdje je dozvoljeno psovati, vrijeđati itd,. ali ništa ne smeta kao istina.

1. SDP je u prošlom sazivu županijske skupštine imao 2 mandata.

2. SDSS nikad nije nikad nije imao niti jedan mandat osvojen na izborima.

3. SDP na ovim izborima nije prešao izborni prag.

4. SDSS je na izborima osvojio dva mandata.

5. Kad Davorko Vidović kaže da su birači SDP-a glasali za Milinovića, on laže jer je svakom pismenom jasno da su na ovim izborima glasači SDP-a glasali za SDSS, a Vidović je tom paničnom i bizarnom reakcijom koju je čak i notorna Munižaba svrstala u rubriku “vjerovali ili ne” zapravo samo htio sakriti tu notornu činjenicu, da su Srbi u Hrvatskoj glasači SDP-a.

 

6. Mate Mijić je, jednako kao i Nino Raspudić, Davor Ivanković i Iva Puljić Šego na stranicama ovog biltena napisao nebulozu, citiram “Zoran Milanović je hrvatski nacionalist i suverenist”.

7. Ponavljam, neoboriva je činjenica da su Srbi iz Donjeg Lapca, Srba, Gračaca , glasali za Milanovićev SDP, valjda zato jer im imponira hrvatski nacionalizam i suverenizam?!

8. Kad mi Mijić, Raspudić i slični nađu jednog jedinog Srbina koji je glasao za HDZ častim ih svakog s po kilo pečene janjetine.”-napisao je čitatelj

Jedina konkurencija SDSS-u i smutnja  glasačima bio je prosrpski Živi zid. Ali su i za Srbe tek političari po principu glup-gluplji…

HOP