Hrvatska je zemlja sa najmanje nasilja prema ženama, ali Jelena Februar nas predstavlja kao zemlju strašnog nasilja!

0
7319

Istraživanja koja smo proveli i informacije koje smo dobili u svezi osoba koje se nalaze u zatvoru Zagreb su šokantna, iako je Hrvatska raj za lopove, gotovo pola pritvorenih je zbog obiteljskog nasilja.

VUČIĆ

Pritvorenik Ilija se nalazi u pritvoru 8 mjeseci jer je navodno neispravnom puškom htio ubiti ženu. Kako je to moguće, ako puška nema udarnu iglu zna samo naša policija. Drugi pritvorenik je oduzeo malodobnoj kćeri mobitel jer je bila loša u školi i kćer ga prijavljuje za nasilje u obitelji.

februar

166

U Gvozdu nekadašnji zlostavljač iz srpskog logora smrti Mile Galogaža prijeti silovanjem djevojčici od 8 godina, policija nije proslijedila prijavu na DORH.

Znači institucije ne rade svoj posao, a vlada daje 1,5 milijarde kuna udrugama koje isto ne čini ništa krucijalno za narod.

Nije li pametnije rastjerati sve te uhljebe i niškoristi iz državnih institucija i novce uložiti u zaštitu opljačkanog naroda?

U emisiji Bujica stručnjaci su potvrdili da je Hrvatska zemlja sa najmanje nasilja prema ženama u EU. Zanimljivo Jelena Veljača tvrdi drugačije. Tko je ona da uopće iznosi takve teze?

Veljača je pobjegla od hrvatskog “nacionalizma” u Beograd… I sad se vraća u Zagreb raditi red, a njena udruga osnovana prije par dana treba dobiti 70 milijuna kuna!

8a465fba56547c69a15c

Iz toga proizlazi da je Veljača iznad zakona, potpuno neadekvatna osoba koja više liči na kreveljaču nego na spasioca. Plenković više sluša beogradske glumice nego svoj narod.

Čemu plaćati osobe u institucijama ako udruge rješavaju probleme i što uopće rješavaju ? Znači li to da i vlast priznaje da institucije ne funkcioniraju? Zašto zapošljavamo socijalne radnike?

Ili je sve ovo soroševa priča kako uništiti institucije i sve dati u ruke poslušnim pojedincima?

Slična priča kao i sa migrantima?

Primamo migrante da bi ljevica imala poslušne birače?

FB_IMG_1553339904580

“Ove je Nijemce  zbilja vrag odnio, dijete im silovao, pa utopio migrant, a oni primili nagradu jer se i dalje zalažu za migracije i bore protiv desničarenja 😪
K tome su još oboje zaposleni u EU institucijama u Briselu 🙄”

Prema informacijama u Bujici nasilja žena prema djeci ima znatno više, najviše partnerskog nasilja ima između lezbejskih ljubavnica, pa onda kod homoseksualnih, a najmanje između muškarca i žene!

Nama se čini da se  SPC lažima o ubijenih 750 000 Srba u Jasenovcu i Veljačinim performansom stvara slika o monstruoznim muškarcima u Hrvatskoj. I lakše se opravdava genocid nad Hrvatima 1945. godine i 1991. godine.

I.D.

HOP

HOP