Skladištar i izbacivač iz narodnjačkih klubova ‘spašava’ radnike Uljanika

0
6852

Uvijek je oštar i krajnje beskompromisan, ali pritom itekako svjestan granice koja opravdanu, pa i žestoku kritiku, dijeli od osobnog vrijeđanja. On tu granicu, čak ni kad su ga na to pokušavali isprovocirati nije prelazio. Svoje bitke vodio je stavovima i argumentima koje je komunicirao kroz poruke formulirane jednostavnim i svima razumljivim jezikom.-piše Glas Istre o novoj zvijezdi propalog Uljanika. To je tzv. predstavnik radnika Samir Hadžić. Pišu   novinari kao da je novi Sokrat. I time stavljaju sumnju na Hadžića.

Screenshot_20190328-232233_Facebook

Hadžić je obični skladištar, izbacivač iz narodnjačkih klubova kojem ovaj list daje veliku medijsku potporu. Lik koji podjednako napada vladu kao i IDS zbog propasti Uljanika, jer vlada nema razumijevanja za Uljanik. Nama se čini da je on amortizer koji štiti IDS.

Neki radnici tvrde da je bio na bolovanju i radio u narodnjačkom klubu. Neki pak političari mu zamjeraju jer je svoj koeficijent sa 1.2 stavio na 1.8 u svezi plaća, nama se čini da je on jednostavno nametnuti vođa radnika, a  koji ga donedavno nisu niti  poznavali.

Kako u našoj politici je sve kontrolirano, nije jasno kako bi ih jedan skladištar tako  sve nadmudrio…Još kada i HRT radi njegovu promociju, sve mu se manje može vjerovati…

HOP